6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Kajapara, avagy az ételundor és az ételfóbiák pszichológiája - dr. Forgács Attila online előadása
Május 25. Kedd 18:00

Kajapara, avagy az ételundor és az ételfóbiák pszichológiája - dr. Forgács Attila online előadása

FIGYELEM: az előadás jegyvásárlás után tekinthető meg (további részletek a lap alján).

Hogyan és miért válik kedvencünkké egy étel? Miért undorodunk egy olyan ételtől, amit mások kedvelnek? Hogyan lehet azonosítani és kezelni az étkezési fóbiát?

Május 25-én, kedden este megtudhatjuk a válaszokat, hiszen nagysikerű Pedagógiai esték c. sorozatunk következő előadója dr. Forgács Attila gasztropszichológus, szociálpszichológus, klinikai szakpszichológus, a téma vezető hazai szakembere!

Az előadás időpontja: 2021. május 25. kedd 18.00
Az előadás címe: Kajapara, avagy az ételundor és az ételfóbiák pszichológiája - ONLINE ELŐADÁS!
Előadónk: Dr. Forgács Attila gasztropszichológus, szociálpszichológus, klinikai szakpszichológus, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára, akit hatszor választottak az év oktatójává.

Jegyárak:

  • normál jegy: 1.800 Ft (egyedül nézem)
  • családi jegy: 2.500 Ft (többen nézzük)
  • támogatói jegy: 5.000 Ft (támogatom a sorozat életben maradását)

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek a helyszínen: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

JEGYVÁSÁRLÁS

Az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. május 25. kedd 18.00-tól május 26. szerda 18.00-ig)

Az elmúlt 40 évben egyre többféle furcsa evési szokás jelent meg világunkban, mely sokak mindennapi életét nehezíti meg: pl. ízundor, összetevőfrász (pl. gluténfóbia), tartózkodás az új ízektől és ételektől, egészségesétel-függőség. Ezen étkezési szokások legfontosabb jellemzője az, hogy az érintettek bizonyos ehető összetevőket és ízeket kerülnek, más összetevőktől pedig szó szerint csodát várnak.
A táplálkozás világában persze nem csupán ezen furcsaságok miatt érezhető mostanság egyfajta totális zűrzavar – a 21. század embere nem feltétlenül csak azért eszik, mert éhes, hanem azért, mert a médiából érkező üzenetek és ingerek ezt a reakciót/hatást váltják ki belőle.
Az egyre nagyobb káoszt az is fokozza, hogy a táplálkozáshoz is (mint a focihoz, politikához, oktatáshoz) lassan mindenki „ért”, és a másoktól kapott jó tanácsoktól még zavarosabbá válik a táplálkozástudományról alkotott képünk.
- De vajon hogyan és miért válik kedvencünkké egy étel?
- Miért undorodunk egy olyan ételtől, amit mások meg kedvelnek?
- Hogyan lehet azonosítani és kezelni az étkezési fóbiát?
- Milyen egyéb furcsa evési szokások léteznek?
- Hogyan győzhető le az ételfóbia és az undor bizonyos ételektől?
- Hogyan kedveltetnek meg a reklámok egy ízt?
- Hogyan segíthetünk családtagként, barátként egy ételfóbiával küzdőnek?
- Mit tehetünk, és mit ne tegyünk, ha gyermekünk „rosszulevő”?
- Egyszer csak miért nem hajlandó megenni egy csomó ételt a 2 éves gyermekünk?

Dr. Forgács Attila gasztropszichológus, szociálpszichológus, klinikai szakpszichológus legújabb Mentor(h)álós előadásában többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat.
Izgalmas, sokunkat érdeklő téma, remek stílusú előadó - nem csoda, hogy hatalmas érdeklődésre számítunk.

Hogyan tekinthetem meg az előadást?

Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán.

Nem érsz rá aznap este?
Semmi gond: az előadás a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. május 25. kedd 18.00-tól május 26. szerda 18.00-ig) lesz elérhető.
Így a megadott időkereten belül bármikor megtekintheted az előadást, a neked legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).

FIGYELEM: az előadás csak jegyvásárlás után tekinthető meg. A FB eseményoldal tetején olvasható ingyenesség sajnos csak azt jelzi, hogy nem a Facebookon zajló, és ott jegyvásárláshoz kötött rendezvényről van szó - amennyiben a lap tetején azt állítjuk be egy eseménynél, hogy pénzbe kerül, akkor kizárólag a Facebook-on lehet csak jegyet venni rá (és ez nálunk nem így van).
Elnézést kérünk, ha megtévesztőnek tűnhet az információ - valamennyi ilyen online előadás (nálunk és másoknál is) pont ugyanígy működik.
Természetesen nem az a szándékunk, hogy bárkit becsapjunk, ezt több ezres követőtáborunk biztosan igazolni tudná.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO