6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Markó Ádám Dobkurzus
December 08. Szerda 19:00

Markó Ádám Dobkurzus

"Többféle zenei műfajon átívelő, részben oktató - részben koncert jellegű előadás amelyben a résztvevők bepillantást nyerhetnek különböző groove és fill koncepciókba, hangszerelési trükkökbe a dobfelszerelésen. Minden dobost - dobolni vágyót várunk sok szeretettel! "
"Markó Ádám hazánk egyik legfoglalkoztatottabb dobosa, session zenésze, akinek fő zenekarai (Kaltenecker - Markó, Cloud 9+, USEME, Special Providence) mellett rengeteg további produkció is fűződik a nevéhez. Tehetségét nem csak Magyarországon, de világszerte is elismerik. Számos nemzetközi hangszergyártó márka nagykövete, több mint 30 országban koncertezett már, a brit Music Radar 2018-ban 'Az év progresszív dobosának' jelölte.

Jegyár:

  • elővételben diák 1.700 Ft, felnőtt 2.000 Ft,
  • a rendezvény napján diák 2.000 Ft, felnőtt 2.500 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

Az eseményt a Nemzeti Kulturális Alap támogatja


 

A rendezvényre az aktuális járványügyi szabályok érvényesek!

Jelenleg nincs szükség védettségi igazolványra a rendezvényen való részvételhez!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO