6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
MINDEN JEGY ELKELT!! Kepes András visszatér: A boldog hülye és az okos depressziós
Október 18. Hétfő 18:00

MINDEN JEGY ELKELT!! Kepes András visszatér: A boldog hülye és az okos depressziós

Kepes András író, újságíró, televíziós műsorkészítő, egyetemi tanár a Mentor(h)áló Pedagógiai esték őszi nagy visszatérője! Hatalmas érdeklődésre számítunk - érdemes az időpontot máris rögzíteni, és amint lehet, az elsők között beszerezni a jegyeket!

"Popper Péter egyik aranyköpése szerint "manapság az ember intelligens és depressziós vagy boldog és hülye".
A diákkal színesített, ironikus előadásában Kepes András arra keresi a választ, hogy átalakuló, ellentmondásos világunkban meg tudjuk-e ítélni, mit hoz a jövő? És azt tudjuk-e, „mit hoz a jelen”? Vajon csak a leegyszerűsítő magyarázatokban hiszünk, vagy képesek vagyunk, akár a kétellyel is megbarátkozva, kritikusan szemlélni önmagunkat és a jövőnket?"
Kepes András 2017 februárjában már vendégünk volt a Mentor(h)álóban - akkor teltházas előadást tartott Világkép című előadásával. Most is hatalmas érdeklődésre számítunk - érdemes az időpontot máris rögzíteni, és amint lehet, az elsők között beszerezni a jegyeket. Ne bízzátok a véletlenre, mert lemaradtok!
Kepes András író, újságíró, televíziós műsorkészítő, egyetemi tanár három nyelven, Budapesten, Bejrútban, illetve Buenos Airesben végezte általános és középiskolai tanulmányait.
Első cikkei 17 éves korában jelentek meg, majd 1973-tól dolgozott a Magyar Rádiónál, ahol olyan népszerű műsorokat indított el, mint a Gondolatjel című kulturális magazin vagy a Láttuk, hallottuk című művészetkritikai sorozat. 1980-ban lett a Magyar Televízió munkatársa, ahol olyan műsorok házigazdája volt, mint az Apropó, a Desszert, a Kepes vagy az Oázis. Az ezredfordulót követő években az RTL Klubnál dolgozott, a nevéhez fűződik például a Könyv-jelző és a Világfalu című műsorok elindítása, 2008-ban pedig Különös történetek című dokumentumfilm-sorozatával tért vissza egy évre a Magyar Televízióba.
Ma íróként aratja sikereit. Könyveket a nyolcvanas évek közepétől publikál, első művei főként rádiós és televíziós riportútjaira, illetve beszélgetéseire épültek. A Szerencsés útjaim után a Kepes Krónikából és a Könyv-jelzőből is több kötet született. Első regénye, a Matt a férfiaknak! 2008-ban jelent meg, amit 2011-ben a Tövispuszta követett, Világkép című könyve útjait és személyes élményeit mutatja be. Az Istenek és emberek c. regénye azt mutatja be, hogyan rontja meg a hatalom hajszolása és a kapzsiság az emberi kapcsolatokat.

Hozzánk "A boldog hülye és az okos depressziós" c. könyvével érkezik - az előadás után dedikálás is lesz!

AZ ELŐADÁSRA AZ ÖSSZES JEGY ELKELT!

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO