6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Miskolci gyökerek: Aranyosi Péter és Vida Péter közös estje a Városháza udvarán
Július 02. Péntek 20:30

Miskolci gyökerek: Aranyosi Péter és Vida Péter közös estje a Városháza udvarán

Nyári Színházi esték a Városháza udvarán
Miskolci gyökerek : Aranyosi Péter és Vida Péter közös estje 
 
Aranyosi Péter (Karinthy-gyűrűs és Múzsa-díjas) humorista és Vida Péter (Karinthy-gyűrűs) színész-humorista még középiskolai tanulmányaik idejéből ismerik egymást, erre utal a "Miskolci gyökerek" cím is. Ráadásul ennek a címnek Aranyosi Péter szerint van egy kis áthallása is.
 
"Vida Péterrel nagyon régóta ismerjük egymást, mondhatni barátok vagyunk. Az is közös bennünk, hogy mindketten megkaptuk a Karinthy-gyűrűt. A Miskolci gyökerek egy párhuzamos életrajz, ami kettőnk életéről szól. Péter amellett, hogy szaval és énekel is, főleg azt mutatja be, hogy milyen a művészvilág, én pedig olyan történeteket hozok, amelyek inkább az átlagember életét jellemzik. Az előadást egy közös kabaré jelenettel zárjuk, ami szintén kapcsolódik kettőnkhöz." - nyilatkozta Aranyosi Péter.

Helyszín: Városháza udvara
Esőhelyszín: IH Rendezvényközpont, Boncz Géza terem

A rendezvény szabadtéri, védettségi igazolvány nélkül látogatható. Felhívjuk Tisztelt Közönségünk figyelmét, hogy az esőhelyszínként megadott IH Rendezvényközpontban a jelenlegi szabályozás szerint védettség igazolása szükséges!

Jegyár:

  • egységesen 3500 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS 

Jegyek online kaphatók, valamint az előadás előtt, 20 órától a helyszínen.


Aranyosi Péter és Vida Péter Karinthy gyűrűs humorista közös estje.

A hatályos jogszabályok értelmében, szabadtéri rendezvényeket 500 fő alatt védettségi igazolvány nélkül is lehet látogatni, azonban rossz idő esetén az előadás átkerül az IH Rendezvényközpontba. Ebben az esetben a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező vendégeink nem tudnak részt venni az eseményen.

Azt javasoljuk kedves vendégeinknek, hogy aki nem rendelkezik még ilyen igazolvánnyal (vagy az EESZT applikáció regisztrációval), csak az előadás napján váltsa meg jegyét, amikor már biztossá válik, hogy meg lehet tartani szabadtéren a rendezvényt. Online 20 óráig tudnak jegyet vásárolni, utána a helyszínen, ha még elérhetők szabad helyek. 

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO