6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Módosított időpontban! Prof. dr. Duda Ernő: GMO – Vele vagy nélküle nincsen jövő?
Május 05. Kedd 18:00

Módosított időpontban! Prof. dr. Duda Ernő: GMO – Vele vagy nélküle nincsen jövő?

Hamarosan újabb nagyszerű előadóval és aktuális, elképesztően izgalmas témával folytatjuk a Mentor(h)áló és az IH közös szervezésében megvalósuló Pedagógiai esték c. sorozatunkat!
Vendégünk Prof. dr. Duda Ernő biológus, immunológus, genetikus szakember, az SZTE nemzetközi színtéren is ismert és elismert Professzor emeritusa!
Genetikailag módosított élőlények, GMO-k?
Nyugalom: az előadó a Szegedi Tudományegyetem Orvoskarának professzora: tehát nem lesz szó gyomirtóról, vicsorgó paradicsomokról és Monsantoról - az előadás helyette az egészségre, betegségekre és a gyógyításra koncentrál.
Bepillantunk a gének és a genom működésébe, hallunk az „emberi genomról”, a „rekombináns DNS technológiáról”, a gyógyszertudomány forradalmáról: élő gyógyszerekről, valamint az örökletes, a rosszindulatú és az autoimmun betegségek terén elért legújabb áttörésekről.
Választ kapunk olyan kérdésekre, mint:
-  Mit csinál egy gén?
- Miért nincs génje az intelligenciának, a homoszexualitásnak vagy az autizmusnak?
- Van-e idegen gén a mindennapi kenyerünkben?
- És bennünk?
- Elvetessük-e a magzatot, ha kiderül, hogy vírusgéneket hordoz?
- Összeházasodhat-e valakivel, akinek a genomjában tumorvírus gének lapulnak?
- Hogy véd meg az élesztőgomba a hepatitisz vírus ellen?
- Hogyan készül az élő „gyógyszer”, amely megöli a rosszindulatú betegség sejtjeit?

Hallatlanul izgalmas világ ez, melyre egészen biztosan mindannyian kíváncsiak vagyunk – most itt a lehetőség: az előadás során egy fantasztikus tudású professzor közérthető nyelven vezet be bennünket a genetika rejtelmeibe, így ezen az estén egy újabb “tudományos ismeretterjesztő csemegének” lehetünk tanúi.

 


Az előadás 2020.05.05. helyett 2020.10.20-án kerül megrendezésre.

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontban. Amennyiben az új időpont nem megfelelő lehetőséget biztosítunk a jegyek visszaváltására.

JEGYVISSZAVÁLTÁS: 2020. 05. 08. – 2020. 06. 08.

Jegyvisszaváltás menete:
Jegyvisszaváltási igényüket kérjük, a  e-mail címre legyenek szívesek a lenti linken található táblázat visszaküldésével jelezni felénk.

Függetlenül attól, hogy milyen módon vásárolták a jegyeiket, így mind az online, mind a helyben vásárolt jegyek visszatérítési igényét ezen a módon tudjuk elfogadni.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2020.június 11-től kezdődően kerül sor.

Csak a 2020. május 8. és 2020. június 8. között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek, így aki korábban már elküldte kérését, kérjük a megadott módon és formában most újra tegye meg azt.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Bővebb infó:
https://www.ihrendezvenykozpont.hu/hirek/jegyvisszavaltasi-informaciok-2-kor.html 

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

 

 

 

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO