6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
NYÁRI SZÍNHÁZI ESTÉK: Magyarock Dalszínház - Meseautó
Július 29. Szerda 19:00

NYÁRI SZÍNHÁZI ESTÉK: Magyarock Dalszínház - Meseautó

Nyári Színházi Esték az IH Rendezvényközpontban
Bolba-Szente-Galambos:
MESEAUTÓ musicalcomedy
a Magyarock Dalszínház előadásában.

Vadnay László és Vitéz Miklós dr. Meseautó című filmforgatókönyve alapján.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű aranyifjú életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával. Szűcs szemet vet a lányra, ezért az autót, mint nyereményt szállíttatja a lány lakására, maga pedig sofőrnek ajánlkozik. A Meseautó című legendás film alapján készült musical comedy-ben helyet kaptak a mára mítosszá vált karakterek éppúgy, mint a jól ismert, szállóigévé vált szófordulatok: „egy a párna, egy a részvény”, „A mint Aladár, l, mint Ladár”, vagy a „Mit sütsz, kis Szűcs?”, és mindezt sodró ritmusú dalok kísérik, miközben fenn az égben az angyalok is vigyáznak ránk!A Meseautó, ahogy szeretjük, amilyennek ismerjük – 2020-ra hangolva.

Főbb szerepekben: Tihanyi Dániel/Geri Tamás, Kuczmann Ágnes, Háda János/Gieler Csaba, Zakariás Éva, Ondrik János/Gombás Ádám, Schupp Gabriella, Mészáros Tamás, Krncan Milán...

Rendező: Háda János

Időtartam: 140 perc (+szünet)

Jegyárak:

  • elővételben 3000 Ft,
  • a rendezvény napján 3500 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

JEGYVÁSÁRLÁS

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO