6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Olly és a Fogorvos - A Kicsi Gesztenye Klub előadása
Június 19. Szombat 11:00

Olly és a Fogorvos - A Kicsi Gesztenye Klub előadása

FONTOS! 

A rendezvényen csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt! Ezt az intézménybe történő belépésükkor védettségi igazolványuk és valamely személyi okmányuk felmutatásával kell igazolniuk.

Intézményünk egész területén kötelező a maszk használata!


A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul most előadásunkon találkozhattok új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel!

Ismerd Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.

Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott.

A műsor 60 perc szünet nélkül.

Jegyár:

  • egységesen 3.490 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyvásárlásra csak a www.kicsigesztenyeshow.hu oldalon lehetséges illetve szabad jegyek függvényében a rendezvény napján a helyszínen!

A korábban megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek a pótelőadásra!

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO