6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Palladium Musical Gála - !ELMARAD!
November 29. Vasárnap 17:00

Palladium Musical Gála - !ELMARAD!

Musical sztárok, akik a szegedi közönség részére is ismerősek, most egy 2 x 50 perces gálaműsorban lépnek színpadra. A művészek budapesti és vidéki színházak musical produkciók főszereplői.

Egyházi Géza

Egyházi Géza színész, énekes, akinek színházi karrierje a Vámpírok bálja című musical 2007-
es bemutatójával és annak főszerepével, Von Krolock vámpír gróf megformálásával indult.
2010-ben megkapta a Gundel Művészeti díjat. A legismertebb musical és operett főszerepekben láthattuk és láthatjuk jelenleg is, úgy mint a, Nyomorultak, Macskák, Sakk, Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Víg özvegy, We Will Rock You. Szegeden az Evita c. musicalben és a szilveszteri gálákon játszott, szerepelt több alkalommal.

Vágó Zsuzsi

Vágó Zsuzsi 2004-től a Budapesti Operettszínház oszlopos tagja! Tavaly a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Titanic musicalben láthattuk. Fontosabb szerepei: Elfújta a szél (Scarlett O Hara), Rebecca (Én), Abigél (Vitay Georgina), Rudolf (Vetsera Mária bárónő), Mozart! (Constanze, Nannerl), A Szépség és a Szörnyeteg (Babette), Rómeó és Júlia (Júlia), Rent (Maureen), Nana (Rose), Valahol Európában (Éva), István, a király (Réka), Utazás (Éva), Volt egyszer egy csapat (Bernadett), West Side Story (Akárkié), Szép nyári nap (Juli).

Gőbölös Krisztina

A kaposvári VOX énekegyüttes alapítója, és jelenleg a Budapest Voices és a SuperTroupers énekesnője. Szinkronszínészként számos ismert karakter magyar hangja, vendégművésze a veszprémi Pannon Várszínháznak, és a Budapesti Operettszínház Apáca Show előadásának.

Kádár Szabolcs János

Az est negyedik énekesét tavaly szeptemberben láthattuk a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte nyáron a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk (Csokonai Színház, Debrecen) és a Rock Suli (Madách Színház, Budapest) című musicalben is láthatjuk őt.

Meglepetés sztárvendég

 

Foglaljon helyet nálunk! Palladium Szeged!

2*50 perc a műsor időtartama.

Jegyárak:

  • 1-8 sor: 3.900 Ft,
  • 9-15. sor: 3.500 Ft,
  • 16-21. sor: 3.100 Ft.

A 2020. november 29-re meghirdetett Palladium Musica Gála elmarad!

 

Jegyvisszaváltás

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO