6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska: Pilinszky és én
Október 11. Hétfő 19:00

Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska: Pilinszky és én

Prieger Zsoltnak, az Anima Sound System vezetőjének legnagyobb erőssége a művészi bátorság. A zenekar mellett időről időre képes megújulni, feladni a már bevált, megszokott sémákat és valami egészen újba kezdeni.

Pilinszky János 100. születési évfordulója alkalmából Törőcsik Franciskával, a sokoldalú színésznővel egy vadonatúj zenés, irodalmi előadással készülnek, ezzel is kifejezve tiszteletüket a huszadik századunk egyik legjelentősebb költőjének.
A magyar kortárs irodalmi tradíció egyik alapkövét, illetve az életművel szorosan összekapcsolódó hit-vallás-spiritualizmus gyönyörűségét viszik közel elektronikával és popzenével az emberekhez.

“Hiszünk abban, hogy a magyar irodalom vitális, pulzáló valóság, amely ha mellőzi a szokásos irodalmi estek kliséit, helyette viszont alkalmazza a kor populáris kultúrájának zenei, kommunikációs eszközeit, életre szóló hatást gyakorolhat a befogadóra.” - Prieger Zsolt -

A műsor ősbemutatója a 41. Budapesti Tavaszi Fesztiválon volt április 11-én a költészetek napján, melynek a Kiscelli Múzeum adott otthont.

Jegyár:

  • elővételben és SZTE-s diákigazolvánnyal: 2.900 Ft,
  • a rendezvény napján: 3.400 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online!

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO