6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ELMARAD! A könnyűzenei dobolás kialakulása - Sümeghi Tamás estje
Február 08. Csütörtök 19:00

ELMARAD! A könnyűzenei dobolás kialakulása - Sümeghi Tamás estje

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a 2024. február 8-i Sümeghi Tamás estje betegség miatt elmarad!

Az előadás pótlására egyelőre nem kerül sor, ezért minden jegyvásárlónak visszatérítjük a jegyek árát!

A jegyek visszatérítésére 2024. február 7-től február 18. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítése automatikusan történik. A jegy ellenértékét a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra téríti vissza Társaságunk, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • jegypénztárban SZÉP-KÁRTYÁVAL: OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártyával történt vásárlás esetén a jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lap alján található táblázatot 2024. február 7-től február 18. éjfélig. Ez esetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Online SZÉP-KÁRYTÁVAL: vásárolt jegyek értékének visszatérítése automatikusan történik. Ez esetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lap alján található táblázatot 2024. február 7-től február 18. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2024. február 7-től február 18. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő! A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése.

Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2024. február 19-től kerül sor.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!


 

"Szerencsém van, mert a hobbim egyben a munkám is. Steve Smith History of the U.S. beat videója óta folyamatosan kutatom a könnyűzenei dobolást. Túl azon, hogy szerencsém van többféle stílusban játszó, minőségi emberekkel együtt zenélni, a téma történelmi háttere is érdekel. Erről készítettünk egy filmet, amelyet számos iskola beemelt a tananyagába. A Hangszert a kézbe turné nyolcadik éve zajlik, ahol heti 2 előadáson találkozunk a közönséggel. Az előadást úgy állítottam össze, hogy a különböző zenei korszakokról nem csak beszélgetünk, hanem példákon keresztül próbálom megmutatni, hogy az akkori vezető dobosok milyen eszköztárból építkeztek, bemutatom az azóta ikonikussá vált "megmozdulásaikat", valamint, hogy ezek hogyan csatlakoznak egymáshoz.
Mindenkit szeretettel várunk! "

Jegyár:

  • elővételben: diák 2.500 Ft, normál 2.900 Ft;
  • a rendezvény napján: diák 2.900 Ft, normál: 3.900 Ft.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO