6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Kettő bennem a négy - Tóth Tamás
December 07. Csütörtök 19:00

Kettő bennem a négy - Tóth Tamás "Tomi" estje

Téma:
A kurzus a kezdőtől a haladókon át akár a profi dobosoknak is szól, érintve a kottaolvasást, a kreatív groove/szóló alkotást vagy akár a bonyolultabb poliritmikus grooveokat is!

Biográfia:
Tóth Tamás 1989.10.28.-án született Berettyóújfaluban. A helyi zeneiskolában kezdte meg zenei tanulmányait és hamar tagja lett az Ifjúsági Fúvószenekarnak is. A középiskolát Debrecenben a Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában végezte, ahonnan felvételt nyert a miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Intézetbe. A BA diploma megszerzését követően Amerikában tanult a The Collective School of Music nevű intézményben. Ezután megszerezte MA diplomáját Miskolcon és a fővárosba költözött. Az azóta eltelt időben rengeteg zenekarban játszott aktívan vagy session zenészként. A teljesség igénye nélkül: Wisdom, Kerozin, Nomad, BIGA, Cseh Tamás emlékest, Experidance, Tompos Kátya, Für Anikó, Paul Gilbert stb. 2021 óta aktív tagja a Road zenekarnak!

Jegyár:

  • elővételben: diák 2.500 Ft, normál 2.900 Ft;
  • a rendezvény napján: diák 2.900 Ft, normál 3.900 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyértékesítés 2023. november 10. péntek 10:00-tól!

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

A helyfoglalás érkezési sorrenben történik!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO