6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Régi dobos-sokk koncert - !ELMARAD!
Szeptember 15. Kedd 18:00

Régi dobos-sokk koncert - !ELMARAD!

Régi dobos-sokk koncert

Bodó József, Kelemen István, Kalocsai Géza, Szarka Béla, Csizmadia László, Pocskai István, Várnai Szilárd, Dr. Török Gábor.

A műsor zongoristái: Dr. Polgár Gyula, Dr. Mózes János, Kovács Gábor, T. Kiss Szilárd. 

A triós alakzatban fellép Magyar János basszusgitáros.

Dobosok éjszakája! Szeged már régóta ismert dobosai vircsaftolnak! Különböző zenei stílusok bemutatása, a szambától a Rock & Roll-ig kísérő zenekarok közreműködésével!

 

Fellépő zenekarok:

Juniolds Trió-formáció, Pumpkins Trió, Smink együttes, The Young Lovers Gitárzenekar

Jegyár:

  • elővételben 1500 Ft,
  • a rendezvény napján 1800 Ft.

A KONCERT ELMARAD.

A jegyek visszatérítésére 2020. 09. 15– 2020. 10. 02. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • Az online SZÉP kártyával és a jegypénztárban OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a táblázatot 2020. 09. 15 – 2020. 10. 02. éjfélig. Ezesetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel  vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a táblázatot 2020. 09. 15 – 2020. 10. 02. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2020. 09. 15 – 2020. 10. 02. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére előreláthatólag 2020. október 30–ig kerül sor.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

 

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO