6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Ricsárdgír & Szabó Benedek és a Galaxisok lemezbemutató
Október 02. Péntek 21:00

Ricsárdgír & Szabó Benedek és a Galaxisok lemezbemutató

A Ricsárdgír és a Szabó Benedek és a Galaxisok közös lemezbemutatójának szegedi állomása az IH Rendezvényközpontban. 

Szabó Benedek és a Galaxisok

Hosszú nyarak mindentől távol, egy kövér srác, aki a nők bálványa lesz, legyőzhetetlen sárkányok és rosszul szabott öltönyök, egy régi délután a város legrosszabb helyén, fürdőkádakban úszó hadihajók, Bergkamp argentinok elleni gólja a kilencvennyolcas világbajnokságon, és még sorolhatnánk, mi minden szerepel a Szabó Benedek és a Galaxisok Cím nélküli ötödik lemez című ötödik lemezén. Az alig két hónap alatt, hirtelen felindulásból írt tízszámos album az előző négy lemez hangulatát szintetizálva teremt valami egészen újat; zeneileg és szövegileg is az eddigi legváltozatosabb, legerősebb Galaxisok-kiadvány. Olyan, mint a borítója által felidézett Európa Zsebkönyvek legjobb darabjai - színes, szórakoztató és letehetetlen.

Ricsárdgír zenekar

4 év után új lemezzel ugrik fejest a káosz legmélyebb bugyrába a hazai trash megreformálója, az ArtFart Pop feltalálója, a hírhedt Ricsárdgír zenekar.
"Ez a turné olyan lesz mint egy jó masszázs, csak nincs hozzá krém." - Papp Éva szomszédja, Ilona.

Jegyár:

  • elővételben 2000 Ft,
  • a koncert napján 2500 Ft.

Az eredeti időpontra (2020. 05. 08.) megvásárolt jegyek érvényesek az új előadásra.


 

ELMARAD A RICSÁRDGÍR & GALAXISOK KONCERT!

Ricsárdgír zenekar:

"Kedves Emberek!

A nagyszerű Galaxisok zenekarral együtt, sajnos a Ricsárdgír is arra az elhatározásra jutott, hogy a járvány helyzet miatt le kell mondanunk a koncerteket. Ez nekünk most óriási szomorúság, de reméljük hamarosan túl leszünk ezen az egészen. Vigyázzatok magatokra és az idősebb rokonokra! Kitartást mindenkinek és bepótoljuk!

2020.09.18.


JEGYVISSZAVÁLTÁSI INFORMÁCIÓK

Sajnálatos módon a 2020. október 2-re (eredetileg 2020. május 08.) tervezett Ricsárdgír & Galaxisok  koncert elmarad. A jelenlegi bizonytalan helyzetre való tekintettel a zenekarok úgy döntöttek, idén nem lépnek már fel.

A jegyek visszatérítésére 2020. 09. 18 – 2020. 10. 02. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • Az online SZÉP kártyával és a jegypénztárban OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2020. 09. 18 – 2020. 10. 02. éjfélig. Ezesetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel  vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2020. 09. 18 – 2020. 10. 02. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2020. 09. 18 – 2020. 10. 02. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére előreláthatólag 2020. október 30–ig kerül sor.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

JEGYVISSZAVÁLTÁS

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO