6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Simó György: Felesleges emberek?
November 25. Hétfő 18:00

Simó György: Felesleges emberek?

A Pedagógiai esték 2019-es őszi évadának egyik legizgalmasabb és legmeghatározóbb előadása minden bizonnyal Simó György üzletember előadása lesz - túlélési stratégiák jönnek a 21. századra!

Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere, Simó György novemberben visszatér az IH színpadára.

Ma már tudjuk: a következő huszonöt-ötven évben nagyobbat változik majd a világ, mint előtte egy évezred alatt: hamarosan meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy nem az ember lesz a legfejlettebb faj a Földön, hogy a digitalizációnak köszönhetően munkahelyek milliói szűnhetnek meg. De mi történik a "felesleges emberekkel"? Simó György nagyszerű előadásában túlélési dtratégiákat fogalmaz meg a 21. századra.

Azok számára, akik nem voltak ott velünk Simó György tavalyi előadásán, jöjjön néhány mondat előadónkról:

Simó György Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere. Olyan életutat futott be, amilyet csak kevesen mondhatnak el magukról:

  • első generációs újságírója volt a Magyar Narancsnak,
  • alapítója és műsorvezetője volt a Tilos Rádiónak, majd a kuratórium vezetője,
  • dolgozott a Filmvilág szerkesztőjeként,
  • a MATÁV Rt. tartalomszolgáltatási tevékenységét előkészítő csoport (a későbbi [origo] portál) üzleti és megvalósítási tervéért, később az Origo portál megteremtésének és piaci bevezetésének projektmenedzsmentjéért felelt,
  • a MATÁVnet programigazgatójaként feladatai közé tartozott a vállalat tartalomszolgáltatási üzletágának vezetése, a termékfejlesztés irányítása, valamint a vállalati stratégia alapelveinek kidolgozása;
  • a MATÁV-csoport internetstratégiájának kidolgozását végző projekt egyik vezetője, majd a MATÁVnet Kft. vezérigazgató-helyettese, ügyvezetője, majd pedig az Axelero Internet médiáért, stratégiáért és kommunikációért felelős általános vezérigazgató-helyettese volt,
  • ezután az Axelero Internet vezérigazgatói pozíciójának betöltésére kapott megbízást - emellett manapság ő a hazai 3D nyomtatás "apostola", és a Day One Capitaé tulajdonosa.

Egy hallatlanul tájékozott médiaszakember / innovátor, egy félelmetesen érdekes, mindannyiunkat érdeklő téma a 21.századból – figyelem: óriási érdeklődés várható!

 

Jegyárak:

  • pedagógus-, diák- és SZTE-igazolvánnyal 1600 Ft;
  • normál jegyár 2300 Ft.
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.
 
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
 
Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.
 
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO