6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Tango & Flamenco Gála / 21. Szeged IGF
április 19. Vasárnap 19:30

Tango & Flamenco Gála / 21. Szeged IGF

Program:
Szegedi Gyermek-gitárzenekar koncertje
Giampaolo Bandini - Cesare Chiacchiaretta Duo (IT) koncert
EuroStrings Artist quintett (nemzetközi produkció)
Alex Torres Band (PE) koncert

Giampaolo Bandini - Cesare Chiacchiaretta Duo (IT)
Az argentin zene sármja és varázslata, ezen stílus legjellegzetesebb hangszerein, gitár és bandoneón, prezentálva.
A Duó előadásait a világ legjelentősebb fesztiváljai és színházai műsorában is megtalálhatjuk, Mexikótól Kínáig, Lengyelországtól Spanyolországis, jelentős művészekkel együttműködve, melynek különleges varázsát mist Szegedre hozzák el.

Alex Torres Band (PE) koncert
Alex Torres perui gitáros rendkívül energikus játékával egyedi módon prezentálja a flamenco hatást, Latin-amerikai és perui gyökerekkel keverve. Sokrétű munkáját jelzi, hogy saját zenekara mellett számos magyar zenekar, úgymint a Kallay-
Saunders, The Middletonz, Los Orangutanes és Holddalanap szólógitárosaként az ország legnagyobb fesztiváljainak színpadán játszik.

EuroStrings Artist quintett (nemzetközi produkció)
2018-tól a Szeged IGF részese a EuroStrings-nek, mely az első európai klasszikus gitárfesztivál együttműködés, négyéves, bővülő projekt 17 európai fesztivál részvételével. A professzionális struktúrán alapuló összefogás a feltörekvő gitárművészeknek promóciós és oktatási lehetőséget biztosít, a résztvevő fesztiválok között művészeket, eseményeket és Európa fő gitárversenyét megosztva.
A kollaboráció keretén belül 2020-ban öt, kiváló fiatal gitárművész látogat el Szegedre, Pavel Ralev, Nino D’Amico, Maja Kralj, Agustin Nazzetta és Jonas Egholm.

Bővebb infó:
www.gitarfesztival.hu
www.facebook.com/SzegedIGF

  • Jegyárak:
  • elővételben 2019. december 18 – 2020. április 18.: 3990 Ft
  • előadás napján: 4490 Ft

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO