6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Társadalmi leszakadás/inklúzió? - L. Ritók Nóra ONLINE előadása
December 08. Szerda 18:00

Társadalmi leszakadás/inklúzió? - L. Ritók Nóra ONLINE előadása

Az előadásban Nóri részletes képet rajzol arról, hogy gyermekek tízezrei élnek ma Magyarországon a 21. századi Európához méltatlan nyomorúságban – éhesen, gyógyszer nélkül, teljes és végleges kilátástalanságban.
Az előadás során elénk tárulnak ennek a legtöbbünk számára láthatatlan világnak a kegyetlen mindennapjai.
- Miért képtelen az oktatási rendszer a sorsukra hatással lenni?
- Miért tehetetlen a szociális ellátórendszer a mélyszegénységgel szemben?
- Álom vagy valóság a leszakadó gyermekek és családjaik társadalmi befogadása, inklúziója?
Kivételes (online) alkalom egy kivételes Ember megismerésére.

"Egy igazi mentális energiabomba" - így jellemezte egy kedves törzsvendégünk L. RITÓK NÓRA november végi Mentor(h)álós "élő" előadását, melyen Nóri a társadalmi leszakadás kérdésköréről tartott RENDKÍVÜLI HATÁSÚ előadást Szegeden, a Somogyi-könyvtárban.
Most ezt a hiteles, erőt adó, motiváló előadást 5 teljes napon át ONLINE módon elérhetővé tesszük azok számára is, akik nem tudtak velünk lenni Nóri személyes jelenléttel megvalósuló előadásán.

Előadónk: L. Ritók Nóra pedagógus, az ország egyik legismertebb és elismertebb esélyegyenlőségi szakembere, az Igazgyöngy Alapítvány alapítója és szakmai vezetője

Az előadás ONLINE helyszíne: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo

Jegyárak:

  • normál jegy: 1.800,- Ft (egyedül nézem)
  • családi jegy: 2.500,- Ft (többen nézzük)
  • támogatói jegy: 5.000,- Ft (támogatom a sorozat életben maradását)

JEGYVÁSÁRLÁS

A jegyek az IH Rendezvényközpont jegyértékesítési rendszerében ONLINE vásárolhatók meg december 1-jén, szerdán 8.00 órától ITT.

Az előadás december 8-án, szerdán 18.00 órától december 12-én, vasárnap 23.00 óráig itt lesz elérhető: https://ihrk.streamtar.eu/mentorhalo

Hogyan tekinthetem meg az előadást?

FIGYELEM:

  • az előadás csak a megadott idősávon belül érhető el!
  • az előadás csak jegyvásárlás után tekinthető meg!
  • ez az előadás L. Ritók Nóra 2021. november 26-i előadásának felvétele, melyet a Szeged TV készített Szegeden, a Somogyi-könyvtárban!)

"Kedvcsinálóként" érdemes elolvasni azt is, hogy törzsvendégeink milyen véleményeket fogalmaztak meg az élő előadásról:


"A sorozat egyik legjobb előadása. Ezt a tudást, tapasztalatot és annak átadásának módját mindenkinek látni-hallani kellene és legalább a maga részére kamatoztatni. Egy igazi mentális energiabomba."
"AJÁNLOM az online előadást mindazoknak, akik hisznek a pedagógiában!"
"Nem ajánlom az előadást azoknak, akik azt hiszik, hogy az Igazgyöngy csak egy zárvány a rendszerben. Nem ajánlom azoknak, akik azt hiszik, hogy ez a komplex program annyira egyedi, hogy nem lehetnek követői. Nem ajánlom azoknak, akik legyintenek, mert évek, évtizedek óta nem látnak változást, akik azt tapasztalják, hogy a szegénységből lehetetlen kiemelkedni."
"Ajánlom az online előadást mindazoknak, akik hisznek a pedagógiában, akik még keresik a megoldások lehetőségeit: az oktatás, családgondozás, közösségfejlesztés, munkahelyteremtés, intézményi együttműködés területén. S nevelésről lévén szó, főként azoknak ajánlom, akik hisznek a művészettel való nevelés, fejlesztés erejében."
"L. Ritók Nóra szó szerint első kézből, nehezített terepen szerezte tapasztalatait. Előadása a leszakadó térségek társadalmi gondjairól, életviteli, anyagi és szellemi hátrányairól szól: egyrészt a hiteles és lesújtó valóság napi, gyakorlati kezeléséről, buktatóiról, másrészt a nagyszabású, hivatalos tervek hamis valóságáról."
"Nóra hangsúlyozza, hogy nem művészeket akar képezni, hanem a művészettel való nevelésre összpontosít. Munkájának pillérei: pedagógia, művészet, esélyegyenlőség."

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO