6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Tóth Árpád: Éneklőbb emberek
December 03. Kedd 18:00

Tóth Árpád: Éneklőbb emberek

Mentor(h)áló Pedagógia Esték évzáró előadásának vendége Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője!
Miért félnek az emberek az énekléstől? Mit lehet tenni azért, hogy „éneklőbb emberek” legyünk? Őszinte és lelkesítő előadás lesz, ezt garantáljuk.
Tóth Árpád a Zeneakadémia Kodály Intézetében és a budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában tanít, a pedagógusi pálya mellett pedig 2000 óta amatőr kórusokat vezényel, ezek közül jelenleg a budapesti Csíkszerda kórus a legismertebb.
Megálmodója és főszervezője a Kórusok Éjszakájának.
Hazai tevékenysége mellett a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Vass Lajos Kórusának és a szintén felvidéki Csábi Szeder Fábián Dalegyletnek is karnagya.
Rendszeresen tart továbbképzéseket Magyarországon, Németországban, Szlovákiában, valamint vendégtanárként Kínában és Dél-Koreában is.
2010-ben Artisjus-díjjal tüntették ki.
 
Jegyárak:
 
  • pedagógus-, diák- és SZTE-igazolvánnyal 1200 Ft,
  • normál jegyár 1800 Ft.
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.
 
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
 
Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.
 
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO