6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Üdv a 21. században! Dr. Haidegger Tamás orvosbiológiai mérnök online előadása
Június 08. Kedd 18:00

Üdv a 21. században! Dr. Haidegger Tamás orvosbiológiai mérnök online előadása

Önvezető autók, a légtér meghódítása drónokkal, robotok az orvoslásban - igen, a digitalizáció már nem a jövő, hanem a jelen: a robotok és a mesterséges intelligencia "már a spájzban vannak"!

A Mentor(h)áló Pedagógiai esték sorozat 2021-es tavaszi online évadának utolsó vendége dr. Haidegger Tamás orvosbiológiai mérnök, az Óbudai Egyetem Egyetemi Kutató és Innovációs Központjának főigazgatója, a Bejczy Antal iRobottechnikai Központ Orvosi robotika csoportjának szakmai vezetője - fiatal és rendkívül tehetséges, professzionális felkészültségű, elképesztően széleskörű tájékozottsággal és nagyszerű előadókészséggel rendelkező, elkötelezett szakértője a 21. századnak.

Igazi 21. századi előadásra készülünk - tartsatok most is velünk!

Az előadás időpontja: 2021. június 8. kedd 18.00 - az előadás megtekinthető a megadott kezdőidőponttól számított 24 órán belül (2021. június 8. kedd 18.00-tól június 9. szerda 18.00-ig)

Az előadás címe: Mesterséges intelligencia, robotok, mérnökök a betegségek és járványok elleni küzdelemben - ONLINE ELŐADÁS!

Előadónk: dr. Haidegger Tamás orvosbiológiai mérnök

Jegyárak:

  • normál jegy: 1.800 Ft (egyedül nézem)
  • családi jegy: 2.500 Ft (többen nézzük)
  • támogatói jegy: 5.000 Ft (támogatom a sorozat életben maradását)

Jegyértékesítés 2021.05.17. 8:00-tól!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

JEGYVÁSÁRLÁS

Fizetési lehetőségek a helyszínen: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB SZÉP kártya (bármelyik zseb).

Online vásárlásnál OTP szépkártyával (bármely zsebbel) is van lehetőség fizetni.

Ma már tudjuk: a következő 25-50 évben nagyobbat változik majd a világ, mint előtte egy évezred alatt: hamarosan meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy nem az ember lesz a legfejlettebb faj a Földön.
"Minden csapból" a digitalizáció, a mesterséges intelligencia, a robotok alkalmazása folyik - egy valami azonban hiányzik mindig: a dolgok hátterének, következményeinek megértése, megértetése.
Dr. Haidegger Tamás orvosbiológiai mérnök erre tesz kísérletet - nagyszerű előadásra számítunk a 21. század kihívásairól, intelligens, humanoid és nanoméretű robotokról, a mindennapjainkban már évek óta jelenlevő robottechnológiáról, a digitalizáció és a mesterséges intelligencia legfrissebb eredményeiről és irányairól!
Az új koronavírus és betegsége, a COVID-19, soha nem látott kihívást jelent az emberiség számára - a mérnökök új, 21. századi megoldásokkal veszik fel a küzdelmet az új kihívásokkal szemben.
Ez az előadás rávilágít arra is, hogy a robotika és az automatizálás milyen szerepet játszhat e katasztrofális járvány leküzdésében.
Ízelítőt kapunk az intelligens rendszerek és a robotika legújabb alkalmazási területeiről, az asszisztív robotok megjelenéséről, a beltéri és a kültéri fertőtlenítő robotokról, az újfajta terápiás eszközökről és lélegeztető berendezésekről is, valamint a mikro- és nanorobotika legújabb jelentős eredményeiről.
Az előadás természetesen kitér a robotika és az automatizálás egyik legvitatottabb területére, a vele járó komoly társadalmi és etikai kérdésekre is.
Nagyszerű előadás lesz - tartsatok most is velünk, megéri!

Hogyan tekinthetem meg az előadást?

Tarts velünk ezen az izgalmas estén és tanulj Te is nagyszerű előadónktól a Mentor(h)áló Pedagógiai esték legújabb előadásán.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO