6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
!!ÚJ IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!! - Izé szerint a világ - könyvbemutatóval egybekötött előadás - Szeged terem
Március 31. Kedd 19:00

!!ÚJ IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!! - Izé szerint a világ - könyvbemutatóval egybekötött előadás - Szeged terem

Tornóczky Anitáról az egykori televíziós műsorvezetőről és producerről kevesen tudják, hogy az elmúlt másfél évtizedben hazánk egyik legképzettebb és legnagyobb tapasztalattal bíró kutya viselkedés szakértőjévé és trénerévé vált. Habilitációs kutyakiképzőként több alkalommal járt a szakma legismertebb nemzetközi szaktekintélyénél Cesar Millannél az Egyesült Államokban, ahol speciális workshopokon vett részt.

Most megjelenő, Izé szerint a világ című könyve nem mesekönyv. Minden sora igaz, tanulságos és informatív, másfelől sok hasznos nevelési és egyéb tanácsot is tartalmaz. Akinek van kutyája, annak azért érdekes, mert alkalmasint magára ismer, és tanulhat is belőle, akinek nincs, az pedig valószínűleg kedvet kap egyhez, ha nem mindjárt kettőhöz!

Izé egy borzalmas helyre született, ahonnan Anita négyhetes korában félholt állapotban hozta el tíz társával együtt az Állatvédőrség akciójának keretében. Annyira válságos állapotban volt, hogy Anita úgy gondolta ideiglenes befogadónak sem adhatja oda, vár vele pár hetet, hogy egyáltalán túléli-e ezt az időszakot. Izé 4 hónapos koráig folyamatosan betegeskedett, és addigra annyira összenőttek ők ketten, hogy fel nem merült, hogy másnál keressenek neki helyet.

 „Sok mindent éltünk, élünk át együtt, jön velem dolgozni, zongoraórára, sőt már egyszer moziban is volt! Az ő élményeit, érzéseit, elbeszéléseit tömöríti ez a könyv. Az előadásomban a felelős kutyatartásról, az állatok neveléséről fogok számtalan példát bemutatni, hogy a kutya boldogan kövesse az utasításokat és ne pedig félelemből, vagy kényszerből hajtsa azokat végre. Ha pedig csak szórakozni akarnak, akkor is remek választás, na persze, ha Izé szimpatikus Önöknek... De kinek ne lenne az?! Jó szórakozást!” Tornóczky Anita

Hogy kiknek szól a rendezvény? Akiknek van kutyája és akinek még nincs, de szeretne.

Az esemény sokkal több egy könyvbemutatónál, hiszen rengeteg hasznos nevelési tanácsot is ad, hogy hogyan viselkedjünk a póráz mindkét végén.

A helyszínen dedikálással, kedvezményes könyvárusítással várunk.

A jegyértékesítés átmenetileg szünetel.


Új időpont: HAMAROSAN!!!

Jegyvisszaváltás: hamarosan!

A jegyek automatikusan érvényesek az új időpontban.
Amennyiben az új időpont nem megfelelő, a jegyek visszaválthatók lesznek!

Türelmüket és megértésüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO