6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Újrahangolva a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásai - ONLINE
Március 16. Kedd 18:00

Újrahangolva a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásai - ONLINE

Online újrahangolás a Mentor(h)álóban!

A hosszú és kényszerű hallgatás után végre egy IGAZÁN JÓ HÍR: online térbe költözve újraindulnak a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásai!

Nagyszerű emberek, sikeres, korábban “kipróbált” előadók térnek vissza hamarosan az IH és a Mentor(h)áló “virtuális színpadára” – így rövidesen mindannyian újra találkozhatunk a Mentor(h)áló megszokottan magas minőségű ismeretterjesztő, tudományos vagy épp “szórakoztatóan tanító” előadásaival.

Ki ne lenne kíváncsi Klein Dávid expedíciós hegymászó “Bizonytalanság, válság, újrakezdés” c. előadására, vagy Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, családterapeuta “Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük” című, nagy érdeklődésre számot tartó programjára?

Biztosan itt lesz velünk Steigervald Krisztián generációkutató is, akitől megtudhatjuk, hogyan érthetik meg egymást a különböző generációk a pandémia idején.

A tavasz egyik nagy visszatérője dr. Tóth Árpád zseniális karnagy, zenetanár, aki a “A dal mögött megbúvó nép – emberi történetek népdalaink tükrében” c. előadásával ismét bebizonyítja, hogy még online módon is meg lehet szerettetni az éneklést!

Az online előadás-sorozat – a tervek szerint – március 16-án, kedden este indul! Onnantól kezdve reményeink szerint hetente/kéthetente találkozhatunk egy-egy izgalmas témával és persze nagyszerű előadóinkkal – az eddigi listáért görgess majd egy kicsit lejjebb! Az előadások megtekintése természetesen jegyvásárláshoz lesz kötve – a mára már valószínűleg megszokott módon a jegyvásárlást követően minden nézőnk egy visszaigazoló e-mailt fog kapni, mely tartalmazni fogja az online előadás megtekintéséhez szükséges linket.

Ha az előadás időpontjában valaki éppen nem ér rá, akkor sincs ok aggodalomra: a jegyvásárláskor megkapott linkre kattintva – mostani tervek szerint – 24 órán belül bármikor megtekintheti az előadást, a neki legalkalmasabb időpontban (reggel, délben, este vagy épp éjszaka).A programterv 1. felvonásának előadásait itt láthatjátok (a változtatás jogát fenntartjuk):

2021. március 16. kedd 18.00: Böjte Csaba ferences rendi szerzetes – A szabadság rabságában – a nyitóelőadás INGYENESEN MEGTEKINTHETŐ!

2021. március 23. kedd 18.00: Klein Dávid expedíciós hegymászó – Bizonytalanság, válság, újrakezdés

2021. március 30. kedd 18.00: Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus – Mit hozunk otthonról? Családi mintáink, és amit kezdünk velük

2021. április 6. kedd 18.00: dr. Tóth Árpád karnagy, zenetanár – A dal mögött megbúvó nép – emberi történetek népdalaink tükrében

2021. április 13. kedd 18.00: Steigervald Krisztián generációkutató – Generációk harca – hogyan értsük meg egymást a pandémia idején?

2021. április 20. kedd 18.00: dr. Gyarmathy Éva Prima díjas klinikai szakpszichológus – Az atipikus lesz a tipikus

2021. április 27. kedd 18.00: dr. Purebl György pszichiáter – Az élet sója? A hétköznapi stressztől a szorongásos zavarokig

2021. május 4. kedd 18.00: Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész – Hányfélék a magyarok? – A magyar identitás forrásvidéke

2021. május 11. kedd 18.00: dr. Krekó Péter egyetemi oktató, politológus – Miért szeretjük az összeesküvés elméleteket?

De persze most még nem “lövünk le” minden poént – annyit viszont elárulunk: tőlünk továbbra is REMEK ELŐADÁSOKRA számíthattok, mindezt elérhető árakon!
Ugye tetszik a kínálat?
Reméljük, hogy igen! Ha így van, tartsatok továbbra is velünk, a Dél-alföldi Régió egyik legnagyobb sikerrel futó rendezvénysorozatával!

A legfrissebb fejleményekkel és a részletes infókkal elsőként minden esetben a Mentor(h)áló FB-oldalán találkozhattok, érdemes követni az ottani frissítéseket!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, régi és új nézőt a Mentor(h)áló Pedagógiai esték 2021-es tavaszi évadában is!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO