6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Wigama Lekko: Nincsen baj! / IH Café - ELMARAD!
április 14. Szerda 19:00

Wigama Lekko: Nincsen baj! / IH Café - ELMARAD!

Sajnálatos módon a 2020. október 15-ről 2021. április 14-re áthelyezett Wigama Lekko: Nincsen baj! koncert a járványügy miatt kialakult helyzetre való tekintettel elmarad.

A jegyek visszatérítésére 2021.03.25 – 2021.04.14. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:
- Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra, amelyről az eredeti tranzakció történt.
- Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2021.03.25 – 2021.04.14. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.


Csak a 2021.03.25 – 2021.04.14. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére előreláthatólag 2021. április 15-től kerül sor.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!


 

Nincsen baj!
Hrutka Róbert és Nagy Dániel Viktor
Wigama Lekko


Hrutka Róbert Fonogram- és Artisjus-díjas gitáros, énekes, zeneszerző és Nagy Dániel Viktor Junior Prima díjas színművész három éve dolgoznak együtt különböző színházi és könnyűzenei projektekben. 2019-ben, első Közös lemezük megjelenésekor döntöttek úgy, hogy Wigama Lekko zenekar néven folytatják a közös munkát.

A számos koncert és zenei feldolgozás után most közös lemezük dalait mutatják be egy rendhagyó zenés est keretein belül.

Az egyedi, érzelemdús és lendületes dalokat olyan Budapestről szóló történetek fűzik össze ezen a koncerten, melyek hol szívbemarkolóan, hol kacagtatva, vidáman és keserédesen emlékeztetnek minket arra, hogy milyen város is a mi Budapestünk. A prózai művek a “100 szóban Budapest” történetíró pályázat legkiemelkedőbb alkotásai, melyek úgy mutatják meg a város igazi arcát, hogy nem is a városról, hanem a benne rejlő sokszínűségről, a benne élő hétköznapi emberről, és a kivételes pillanatokról szólnak.
Engedjék, hogy a tartalmas szövegek, a fülbemászó zene és az élő történelem magával ragadja Önöket.

Jegyár:

  • elővételben 1.500 Ft,
  • a koncert napján 2.000 Ft.

A jegyértékesítés átmenetileg szünetel!

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO