6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Wigama Lekko: Nincsen baj! / IH Café - IDŐPONTVÁLTOZÁS !
Október 15. Csütörtök 19:00

Wigama Lekko: Nincsen baj! / IH Café - IDŐPONTVÁLTOZÁS !

Nincsen baj!
Hrutka Róbert és Nagy Dániel Viktor
Wigama Lekko


Hrutka Róbert Fonogram- és Artisjus-díjas gitáros, énekes, zeneszerző és Nagy Dániel Viktor Junior Prima díjas színművész három éve dolgoznak együtt különböző színházi és könnyűzenei projektekben. 2019-ben, első Közös lemezük megjelenésekor döntöttek úgy, hogy Wigama Lekko zenekar néven folytatják a közös munkát.

A számos koncert és zenei feldolgozás után most közös lemezük dalait mutatják be egy rendhagyó zenés est keretein belül.

Az egyedi, érzelemdús és lendületes dalokat olyan Budapestről szóló történetek fűzik össze ezen a koncerten, melyek hol szívbemarkolóan, hol kacagtatva, vidáman és keserédesen emlékeztetnek minket arra, hogy milyen város is a mi Budapestünk. A prózai művek a “100 szóban Budapest” történetíró pályázat legkiemelkedőbb alkotásai, melyek úgy mutatják meg a város igazi arcát, hogy nem is a városról, hanem a benne rejlő sokszínűségről, a benne élő hétköznapi emberről, és a kivételes pillanatokról szólnak.
Engedjék, hogy a tartalmas szövegek, a fülbemászó zene és az élő történelem magával ragadja Önöket.

Jegyár:

  • elővételben 1.500 Ft,
  • a koncert napján 2.000 Ft.

A jegyértékesítés átmenetileg szünetel!


2020. október 15-re tervezett Wigama Lekko: Nincsen baj! c. rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Az új időpont: 2021. április 14.

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek, akiknek nem felel meg az új időpont, lehetőséget biztosítunk arra, hogy visszaválthassák jegyeiket.

Jegyvisszaváltási igényüket kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek szívesek az alábbi linken található táblázat visszaküldésével jelezni felénk 2020. 10. 14 - 2020.10. 25 éjfélig.

Függetlenül attól, hogy milyen módon vásárolták a jegyeiket, így mind az online, mind a helyben vásárolt jegyek visszatérítési igényét ezen a módon tudjuk elfogadni.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2020. október 26-tól kezdődően kerül sor.

Visszatérítés módjai:
• Az online bankkártyával történt vásárlás esetén, a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra térítjük vissza a jegy(ek) értékét, amelyről az eredeti tranzakció történt.

• Az IH Rendezvényközpont jegypénztárában SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy(ek) ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy(ek) ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.

• Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek esetén, a jegy(ek) ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.


Csak a 2020. 10. 13 – 2020. 10. 25. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegy(ek) értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO