6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Wigama Lekko: Nincsen baj!
Október 15. Csütörtök 19:00

Wigama Lekko: Nincsen baj!

Nincsen baj!
Hrutka Róbert és Nagy Dániel Viktor
Wigama Lekko


Hrutka Róbert Fonogram- és Artisjus-díjas gitáros, énekes, zeneszerző és Nagy Dániel Viktor Junior Prima díjas színművész három éve dolgoznak együtt különböző színházi és könnyűzenei projektekben. 2019-ben, első Közös lemezük megjelenésekor döntöttek úgy, hogy Wigama Lekko zenekar néven folytatják a közös munkát.

A számos koncert és zenei feldolgozás után most közös lemezük dalait mutatják be egy rendhagyó zenés est keretein belül.

Az egyedi, érzelemdús és lendületes dalokat olyan Budapestről szóló történetek fűzik össze ezen a koncerten, melyek hol szívbemarkolóan, hol kacagtatva, vidáman és keserédesen emlékeztetnek minket arra, hogy milyen város is a mi Budapestünk. A prózai művek a “100 szóban Budapest” történetíró pályázat legkiemelkedőbb alkotásai, melyek úgy mutatják meg a város igazi arcát, hogy nem is a városról, hanem a benne rejlő sokszínűségről, a benne élő hétköznapi emberről, és a kivételes pillanatokról szólnak.
Engedjék, hogy a tartalmas szövegek, a fülbemászó zene és az élő történelem magával ragadja Önöket.

Jegyár:

  • elővételben 1.500 Ft,
  • a koncert napján 2.000 Ft.

Jegyértékesítés 2020.09.14. 8:00-tól!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.

JEGYVÁSÁRLÁS

 

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO