6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
XV. Fool Moon Acappella Fesztivál - csütörtöki nap !ELMARAD!
Október 08. Csütörtök 20:00

XV. Fool Moon Acappella Fesztivál - csütörtöki nap !ELMARAD!

Rock4 (NL) egész estés műsor: Beatles "Abbey Road" és "Best of"

ROCK4 (NL)

Visszatérő vendéget köszönthetünk a Fool Moon Acappella Fesztivál műsorán: az elmúlt 15 év legnagyobb sikerének számító holland rock-acappella formáció, a 8 lemezt, számtalan díjat és ezernél is több fellépést maga mögött tudó Rock4 látogat ismét Szegedre, ahol ebben a felállásban utoljára láthatjuk. Ebből az alkalomból az együttes egy speciális, csak és kizárólag a Fool Moon Acappella Fesztivál közönségének szóló egész estés műsort állított össze aktuális Beatles-showjából, az Abbey Roadból, és a formáció elmúlt 20 évének legnagyobb közönségsikereit tartalmazó Best of showjából.
A Rock4-t tizenöt éves barátság és rengeteg szál köti a Fool Moonhoz, sőt, a két együttesnek immár 5 éve a basszus énekese is egyazon személy, de Luc Devens, Luc Nelissen és Lucas Blommers mindig örömmel gondol vissza a szegedi közönségre, így hezitálás nélkül mondtak igent a fesztivál felkérésére.


"Tisztelt fesztiválozó vendégeink, acappella rajongók!

A svéd The Real Group nemrég értesített minket, hogy kimaxolják a szociális távolságtartást, és az októberi XV. Fool Moon Acappella Fesztivált otthonról fogják követni. 

A korlátozások miatt sok dolog megváltozott az életünkben, különböző országok különböző rendelkezései teszik kiszámíthatatlanná a koncertezést és szervezést, a KóSza is tavaszra került, és a Real Group nélkül nem tartjuk tovább célszerűnek az októberi rendezvényre fesztiválként hivatkozni.

Mivel a Fool Moon rendszeres, szegedi Muzsikáló Udvaros koncertje sem jöhetett létre, és a holland Rock4 a rugalmasságával is megkönnyíti a helyzetünket, valamint Önöket, Titeket sem szeretnénk egy fergeteges hangulatú koncert nélkül hagyni, úgy döntöttünk, hogy az október 9-i, pénteki koncertet mindenképpen megtartjuk, és úgy készülünk rá, hogy mindenkinek érdemes legyen eljönnie, akár vett már jegyet 2020. áprilisra/októberre, akár nem. Így tehát erre készüljünk közösen:

Vocal DistanSING - acappella kendőzetlenül

2020.10.09. péntek, 20:00
IH Rendezvényközpont

  • Rock4 (NL)
  • Fool Moon feat. Ludovique (NL) & Fekete János Jammal Beatbox

Az október 9-i jegyek továbbra is érvényesek lesznek erre az estére, de ha valaki úgy érzi, a Real Group nélkül már nem lesz ugyanolyan az élmény, lehetőség nyílik a csütörtöki és pénteki jegyek visszaváltására is. Kérünk mindenkit, a lehetőségekről érdeklődjön az ihrk.hu weboldalán és telefonszámain, ahol hamarosan bővebb információk lesznek elérhetőek."


A 2020. október 8-ra (eredetileg 2020. április 24.) tervezett
Fool Moon Acappella Fesztivál 1. napja elmarad!

A jegyek visszaválthatók 2020. 08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig az alábbi módon:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • Az online SZÉP kártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot  08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig. Ez esetben a jegy ellenértékét a szabadidő zsebbe töltjük vissza, a nyilatkozatban a SZÉP kártya szabadidő zsebéhez tartozó számlaszámot kell megadni. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot  08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig.
    A jegypénztárban vásárolt OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a jegy ellenértékét szintén a szabadidő zsebbe töltjük vissza. Ez esetben a SZÉP kártya szabadidő zsebéhez tartozó számlaszámot kell megadni. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség a hatályos jogszabályok szerint.
    Amennyiben készpénzben vagy bankkártyával történt a vásárlás, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.
FONTOS! A vissza nem váltott 1.naposi jegyek árát a fesztivál vírushelyzet okozta kárainak enyhítésére fordítja a Fool Moon együttes, és egyben hálásan köszönik a támogatást.

A táblázat és további információk...

A programváltozás jogát fenntartjuk!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO