6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
XV. Fool Moon Acappella Fesztivál - pénteki nap
április 24. Péntek 20:00

XV. Fool Moon Acappella Fesztivál - pénteki nap

Rock4 (NL) egész estés műsor: Beatles "Abbey Road" és "Best of"

ROCK4 (NL)

Visszatérő vendéget köszönthetünk a Fool Moon Acappella Fesztivál műsorán: az elmúlt 15 év legnagyobb sikerének számító holland rock-acappella formáció, a 8 lemezt, számtalan díjat és ezernél is több fellépést maga mögött tudó Rock4 látogat ismét Szegedre, ahol ebben a felállásban utoljára láthatjuk. Ebből az alkalomból az együttes egy speciális, csak és kizárólag a Fool Moon Acappella Fesztivál közönségének szóló egész estés műsort állított össze aktuális Beatles-showjából, az Abbey Roadból, és a formáció elmúlt 20 évének legnagyobb közönségsikereit tartalmazó Best of showjából.
A Rock4-t tizenöt éves barátság és rengeteg szál köti a Fool Moonhoz, sőt, a két együttesnek immár 5 éve a basszus énekese is egyazon személy, de Luc Devens, Luc Nelissen és Lucas Blommers mindig örömmel gondol vissza a szegedi közönségre, így hezitálás nélkül mondtak igent a fesztivál felkérésére.

Jegyár:

  • 2900 Ft - a fesztivál szombati napjára szóló jegyet felmutatók számára
  • 3500 Ft - elővételben
  • 3900 Ft - a helyszínen

A fesztivál eseményeire, napjaira külön jegyárusítás történik.

Kedvezményes jegyek személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

A kedvezményes jegyek online vásárlására 2020. január 15. 8 órától lesz lehetőség.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány, Edenred ajándékutalvány.

JEGYVÁSÁRLÁS

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO