Rendezvény

ManGoRise koncert

2017. szeptember 21., csütörtök 21:00

Leírás:

A ManGoRise zenekar ízléses átjáró az underground és a mainstream pop közt.

Olyan produkció, ami az első hang kigondolásától a videoklip utolsó jelenetéig a szerzők keze munkáját dicséri. Nem kitalált, indokolatlanul menedzselt rágógumi műsor fogadja az érdeklődőket, hanem összeszedett, koncepciózus, értelmiségi mondanivaló, minőségi zenével körítve.Mondhatni okos pop.

 

A zenekar frontembere, Bartha Ákos Dannona már több produkcióban megcsillogtatta szerteágazó tehetségét, kreativitását. Több éve a fesztiválok és klubszínpadok rendszeres fellépője. Interaktív színpadi jelenléte és a közönséggel való szűnni nem akaró kommunikálása odavonzza a figyelmet.

Szaxofonon Katók István a.k.a. KTK STEVE ejti ámulatba a nagyérdeműt. Játéka virtuozitással felvértezett, mégis igazán könnyed slágergyár, a szó legpozitívabb értelmében. Előfordul mégis, hogy a humor jegyében egy-egy lélegzetelállító szólót - mondjuk - a Knight Rider szignáljával zár.

Az űrhajót pedig Szilágyi László terelgeti a maga jól megszokott alapos, precíz, mégis hanyag eleganciával tűzdelt módján. Életre hívja a zenét és életben is tartja.

 

A zenekar egyre jelentősebb megkereséseknek örvend az új formációnak, és az új daloknak köszönhetően. Dalaik napi szintű rotációban futnak országos, illetve kisebb megyei szintű adóknàl. Zenéjük egyre nagyobb tömegeket mozgat meg, és pezsdít fel fesztivál, és klub színpadokat egyaránt. A csapat egyedülállóan minden hónapban megjelentetett egy új dalt videóval együtt, amik valóban az adott hónapban készültek el, külső kezek beavatkozása nélkül. A 2016-os évben 12 DB tetoválás került fel emberi vásznakra a szövegeikkel egymástól függetlenül. 

Az elmúlt másfél évben 8 000 000 hallgató tette tiszteletét a hivatalos youtube csatornán.

Érezni való:

A tiszafüredi Halasnapok hivatalos himnuszát a ManGoRise csapatával készíttette el
Ez a "Mosolyok a Víz Tükrén":
https://www.youtube.com/watch?v=C-sovCZ06F0

A "Vennék Egy Világot" rotációban forog az ország legnézettebb zenei csatornáján a Music 1 channelen:
https://www.youtube.com/watch?v=2fRA9EN5og4

A "Jól Érzed Magad" egy vérbeli iránymutató dal:
https://www.youtube.com/watch?v=RItfbCJVJeM

 

 

 

Jegyár:

elővételben 1000 Ft, a koncert napján 1400 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány és kártya, Ticket Compliments utalvány és kártya, Ticket Compliments Top Premium utalvány és kártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya.