6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638

Terembérlés

Két szinten, több mint 1000m2 hasznos alapterületen várjuk a látogatóinkat, rendezvényszervezőket, konferenciaszervezőket egyaránt.

Az IH ideális rendezvényhelyszín kulturális programoknak, konferenciáknak, tréningeknek, esküvőknek, bálaknak, kiállításoknak.

A földszinten 3 különterem, az 50 fős Maros terem, a 80 fős Tisza terem és a 100 fős Szeged terem, egy elegáns VIP tárgyaló, ruhatár és kávézó kapott helyet. Az egész épület légkondicionált és teljesen füstmentes. Valmennyi termünk kap természetes fényt és elsötéthető.

Az emeleten található a 471 m2-es Nagyterem, mely egy mobil fallal kettéválasztható, és így a 600 fős terem 400 férőhelyessé válik. A Tisza part felé néző ablakok biztosítják a terem természetes megvilágítását. A sötétítés elektromos redőnnyel történik. A teremben beépített 10x8 m-s 70 cm magas színpad található, mellette stúdió és két művészöltöző.

A modern, jól felszerelt termeink kiválóan alkalmasak a néhány fős meetingektől kezdve egészen a több száz fős konferenciákig. Termek berendezéséhez kényelmes székekkel, konferenciaasztalokkal rendelkezünk. A különtermekben jegyzetelőlapos székeket is tudunk biztosítani. Elegáns vacsorákhoz 10 fős körasztalokkal rendezzük be a Nagytermet. Rendezvényeinkről, termeinkről még több fotót talál galériánkban.

Árainkról, terembérlet lehetőségekről készséggel adunk felvilágosítást a rendezvény dátumának. létszámának, és egyéb eszköz-, technikai és vendéglátás igényének ismeretében.

Ajánlatkérés

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO