6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638

Esküvői ajánlatunk

Kedves Jegyespár!

Fogadják szívből jövő jó kívánságainkat közelgő esküvőjük alkalmából, és engedjék meg, hogy megismertessük Önökkel az IH Rendezvényközpont szolgáltatásait!

Nagy örömünkre szolgálna, ha életük egyik legemlékezetesebb eseményének mi is részesei lehetnénk. Ha minket választanak, nem csupán egy helyszínt foglalnak le, de sok olyan plusz szolgáltatást is kapnak, ami emeli az est fényét, vagy éppen az ifjú pár és a vendégek kényelmét szolgálja. A násznépet modern, fiatalos környezet, stílszerű berendezés, vadonatúj eszközök, elegáns kiszolgálás és finom ételek várják az IH Rendezvényközpontban.

IH Rendezvényközpont - Az elegáns esküvők helyszíne

Szolgáltatásaink:

Nagyterem:
Az emeleti Nagyterem modern felszereltségével, visszafogott, diszkrét színeivel a legelegánsabb esküvők ideális színhelye. A 471m2-es teremben akár 280 főt is vendégül tudunk látni kerek asztalok mellett, vagy hagyományos hosszú bankettasztaloknál. Kisebb létszám estén a terem egy mobilfallal kettéosztható, így egy 80-120 fős esküvői vacsora vendégei is otthonosan érzik magukat.

Amit kínálunk:

Teremberendezés, takarítási ügyelet, 2 db öltöző tusolóval, helyszíni polgári szertartáshoz az IH Café, beépített színpad. A zenekari hangosítás és a színpadi fénytechnika külön árajánlat tárgyát képezi.

Beépített színpad
A beépített 10x8 m-es színpadon 6-8 fős zenekarok is elférnek, és a vendégek a terem minden részéből jól rálátnak. A táncteret a színpad előtt alakítjuk ki.

Vendégek fogadása
Érkezéskor a vendégeket az előcsarnokban fogadhatja az ifjú pár, ahol kényelmesen tud gyülekezni a násznép.

Kihelyezett esküvői szertartás
2010. január 1-től hivatalosan is van lehetőség Szegeden kihelyezett polgári szertartás rendezésére. Helyszíni polgári szertartáshoz az IH Café elegáns berendezésével, kis színpadjával kiválóan alkalmas.

Öltözők
Az ifjú pár és a közvetlen rokonság részére 2 darab, tusolós öltöző áll rendelkezésre. A násznépnek igény esetén egy különtermet biztosítunk átöltözéshez.

Dekoráció
A mennyezetre szerelt tartókonzolok megkönnyítik a felső dekoráció, organzák, fényfüggönyök elhelyezését.

Parkolás:
Az IH Rendezvényközpont környékén hétvégeken nem okoz gondot a parkolás. Vendégeink végig a Felső Tisza-parton és a rakparton találnak helyet.

Térítéses szolgáltatásaink:

Kivetítés
Lehetőség van az ifjú pár visszatekintő videóját, fotóalbumát az 5,5x3,1m-es óriásvászonra is kivetíteni. A kivetítéshez nagy teljesítményű Mitsubishi projektort biztosítunk. A vászon a terem minden részéből kiválóan látható így biztosan nem lesz olyan vendég aki lemarad róla.
A szolgáltatás ára: 15.000 Ft

Fénytechnika
Mozgó, intelligens lámpáinkkal színes fényekkel „festjük” meg az asztalokat, a táncoló párokat, fokozva ezzel az est meghitt hangulatát.
A szolgáltatás ára: 25.000 Ft / 4 db robotlámpa

Műsorszervezés
Ha szeretné az estét meglepetés vendéggel, vagy bármilyen ötlettel feldobni, szívesen levesszük válláról a szervezés gondját. Kérje ajánlatunkat!


Vendéglátás
Az IH Rendezvényközpont kizárólagos vendéglátó partnere a Stefánia Catering.
Nyitás óta velük dolgozunk megrendelőink legnagyobb megelégedésére.
Érdeklődni: Zsurka Péter +36-70/413-4203

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO