Rendezvény

Görög Ibolya: Európaiság – hitelesség – protokoll

2017. október 16., hétfő 18:00

Leírás:

   Európaiság – hitelesség – protokoll

Rendkívüli tapasztalatú, könnyed és szellemes előadó érkezik a Pedagógiai esték újabb előadására - vendégünk Görög Ibolya protokollszakember!

Illemtanóra a Pedagógiai estékben? Ennél sokkal több, amire ezen az estén számíthatunk!

Mindenkit várunk, aki szeretne eligazodni a társasági illemszabályok, a hétköznapi és üzleti viselkedéskultúra útvesztőiben, s szívesen hallaná egy profitól a mindennapi "európai" viselkedés (köszönés, öltözködés, kommunikáció, stb.) általa nem ismert "finomságait".

De itt a helye akkor is, ha:

·         "nem tudja, mit vegyen fel egy fogadásra,

·         szeretné korrektül megszervezni egy magas rangú vendég fogadását,

·         vagy csak nem tudja, mit vegyen a párjának a születésnapjára"

Persze akkor se maradjon otthon, ha:

·         a munkatársainak, netán saját magának szeretne alaposabb ismereteket szerezni a viselkedéskultúra, protokoll területén

·         kíváncsi arra, hogyan kell fogadni indiai delegációt,

·         vagy szeretne kulturáltan viselkedni állófogadáson, de azért enni is szeretne…

Görög Ibolya 1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Elméleti felkészültségét jelenleg a viselkedéskultúráról, a protokollról, a rendezvényszervezésről tartott előadásokon, írásokban hasznosítja, melyekben megosztja közönségével a számos próbán szerzett gyakorlati tapasztalatait is.

Görög Ibolya hallatlanul széleskörű tapasztalatát remek stílusban osztja meg velünk - nagyszerű élmény és tanulás vár ránk ezen az estén is!

 

 

Jegyár:

Jegyár: kedvezményes: 1.200 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 1.800 Ft

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.