Rendezvény

Benedek Tibor: A győzelem ára

2017. október 17., kedd 18:00

Leírás:

 A Mentor(h)áló és az IH Pedagógiai esték c. nagyszabású sorozatának vendége egy élő sportlegenda: Benedek Tibor!

Benedek Tibor neve egybeforr a hazai vízilabdázás legújabb hőskorával – háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, edző, az International Swimming Hall of Fame vagyis a Hírességek Csarnoka magyar bajnoka a Team Hungary 2000-2008 keretén belül, 2013-tól 2016. december 31-ig a férfi válogatott szövetségi kapitánya.

Előadásából most kiderül, mi a győzelem ára egy játékos és egy edző szemszögéből. 

Benedek Tibor saját történeteit és tapasztalatait meséli majd el arra vonatkozóan, hogy mit tanulhat az ember a sportból, hogyan érdemes a gyerekeket és a fiatalokat a sport irányába terelni, mik a kilátásai Magyarországon a profi sportolóknak.

Szó lesz sikerről és kudarcról, azok megéléséről és kezeléséről, valamint a sikeres csapatmunka titkairól.

Kivételes lehetőséget kínálunk arra, hogy egy vérprofi, nagysikerű sportembertől/sportvezetőtől tanulhassunk mindannyian!

 

 

 

Jegyár:

kedvezményes: 1800 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány), teljes: 2600 Ft

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.