Rendezvény

dr. Szabó Éva pszichológus, egyetemi oktató - Mindennapi stresszeink és amit tehetünk ellene (MINDEN JEGY ELKELT!!!)

2017. december 4., hétfő 18:00

Leírás:

MINDEN JEGY ELKELT!!!

Újabb kitűnő előadó, újabb nagyszerű téma a Pedagógiai esték c. sorozatban: hamarosan a mindennapi stresszeinkről tart előadást dr. Szabó Éva, a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán működő Pszichológiai Intézet intézetvezetője, a Szociál- és Fejlődéspszichológiai Tanszék vezetője.

dr. Szabó Éva visszatérő vendége a Mentor(h)áló sorozatainak, így a siker most is garantált!

 Egy kis ízelítő az előadásból:

“Lassan közhelynek számít, hogy testi betegségeink, alvási problémáink, kisebb nagyobb nyavalyáink okozója a stressz. A különböző médiumok számos olyan módszert ajánlanak, amivel csökkenteni lehet ezt a káros hatást, sőt olyan is van, aki bátorkodik a stressz megszüntetését ígérni.

Az előadásban körüljárjuk a stressz problémáját, megnézzük, mi is az, ami stresszt okoz. Lehet-e stresszmentes életet élni? Hogyan tesz boldogtalanná a boldogság állandó akarása, és miként idézzük elő magunknak a stresszt pusztán a gondolatainkkal.

Majd pedig egy olyan módszert szeretnék bemutatni, amely kezd divatossá válni, s mint ilyen sokszor leegyszerűsítve vagy kissé félreértelmezve megy át a köztudatba. Ez a tudatos jelenlét (mindfulness), melynek alapjairól, használatának technikájáról, valamint a hatékonyságát bizonyító kutatásokból szeretnék ízelítőt adni.”

 

Jegyár:

kedvezményes: 1.200 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 1.800 Ft

MINDEN JEGY ELKELT!!!