Rendezvény

Szentpéteri Csilla & Band Évzáró koncertshow

2017. december 29., péntek 19:00

Leírás:

“ÉVZÁRÓ” - Szentpéteri Csilla & Band látványkoncert és lemezbemutató!

 Fergeteges ritmusok, szenvedélyes dallamok, varázslatos látványvilág, igazi évzáró hangulat! 

A népszerű zongoravirtuóz és zenésztársai pazar estét ígérnek mindazoknak, akik komplex audio-vizuális élménnyel, emelkedett, vidám hangulatban szeretnék zárni az óévet. 

 

Szentpéteri Csilla, Magyarország legnépszerűbb zongoravirtuóza nem csak kivételes képességű művész, de kreatív szellemű zeneszerző is, aki egyformán otthonosan mozog a régi korok zenéjében és a modern hangstúdiók világában. Saját szerzeményeiben és átdolgozásaiban régi klasszikusok eleganciája találkozik a latin zenék vérpezsdítő ritmusával, a blues nosztalgiájával, a jazz játékosságával, a rock elementáris erejével és a filmzenék patetikusságával. Csilla élénk fantáziával, formabontó módon, frappáns ötletekkel ötvözi a klasszikusokat a különböző mai, XXI. századi kedvelt műfajokkal, ezzel új esszenciát adva a régi ízeknek.

 

Óévzáró koncertjükön repertoárjukban a zene millió színe hallható-látható, megszólalnak az elmúlt évek legnépszerűbb szerzeményei és saját átiratai, valamint a decemberben megjelenő legújabb lemezének vezérdallamai is.

 

A látvány!

 

Szentpéteri Csilla a zenén túl mint mindig, most is gondoskodik páratlan vizuális élményről. A színpad 4 különböző pontján 4 nagyméretű LED-falon kifejezetten zenére komponált varázslatos vizualizációk, lélegzetelállító filmek egészítik ki hatásosan a virtuóz, dinamikus, vagy éppen szenvedélyesen művek hangulatát. Ez az esztétikai élmény szintén hozzájárul ahhoz, hogy a zene kivételes, katartikus ünnepévé varázsolja ezt az ünnepi estét.

 

Könnyen befogadó, magas színvonalú, szórakoztató produkciójuk klasszikus és progresszív, szenvedélyes és virtuóz egyszerre, mindenkinek katartikus élményt, feltöltődést, magas színvonalú szórakozást nyújt.

 

Akik a hangulatért felelnek:

 

Szentpéteri Csilla – zongora

Kormos János – gitárok

Kovács “Öcsi” Ferenc – jazztrombita, hegedű

Szendőfi Balázs – bass

Takács Márton – percussion

Kovács Norbert – dobok

 

www.facebook.com/szentpetericsilla

www.szentpetericsilla.com

 

A koncert végén lehetőség van az új lemez dedikálására!

 

 

 

Jegyár:

1-12. sorig elővételben 4.500 Ft, a koncert napján 5.000 Ft,
13-20. sorig elővételben 3.900 Ft, a koncert napján 4.500 Ft,
21-26.sorig elővételben 3.500 Ft, a koncert napján 4.200 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a www.ticketportal.hu weboldalon.

Fizetési lehetőségek: készpénz/bankkártya.