Rendezvény

Lang Györgyi Szegeden: "És én is szép vagyok, szép vagyok!"

2018. szeptember 11., kedd 18:00

Leírás:

A Pedagógiai esték vendége Lang Györgyi énekesnő, műsorvezető, színésznő, a Pa-Dö-Dő együttes tagja!

"Lang Györgyiről sokan csupán annyit tudnak, hogy ő az egyik vicces, erős testalkatú csaj a PA-DÖ-DŐ együttesből. Van, akinek az is dereng, hogy Kulka János egykori barátnője. Azt, hogy az énekes-műsorvezető eredetileg diplomás színésznő, már kevesebben tudják. Jó egy évtizede diagnosztizálták nála a sclerosis multiplex betegséget, évek óta kerekesszékben ül. Mint mindent, ezt is kíméletlen szókimondással és öniróniával éli meg."


Ezen az estén Györgyi sok mindenről fog mesélni nekünk - mindezt a csak rá jellemző humorral, iróniával és öniróniával teszi:-)

Szó lesz természetesen szegedi éveiről (talán nem mindenki tudja, Györgyi Szegeden született!), színészi pályafutásáról, a Pa-dö-dő Tánczenekarról és mesélni fog betegségéről is.


Lang Györgyi "szédületes figura", jelenléte, szókimondása emlékezetessé, felejthetetlenné varázsolja ezt az estét. Emellett biztosak vagyunk benne, hogy mindannyian rengeteget tanulhatunk tőle életről, kitartásról, őszinteségről.


Kihagyhatatlan program!


Szeretettel várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt!

 

Jegyár:

kedvezményes: 1800 Ft (SZTE, pedagógus és diákigazolvánnyal, csak az IH-ban); teljes árú 2500 Ft

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online, a JEGYÉRTÉKESÍTÉS menüpontban ^^.

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya,OTP, K&H, MKB SZÉP kártya, Ticket Culture&Sport utalvány, Ticket Compliments utalvány, Ticket Compliments Top Premium utalvány.