6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Aktuális járványügyi szabályaink

Aktuális járványügyi szabályaink

Kedves Vendégeink!


2021. november 20-tól (szombattól) a Kormány 633/2021. (XI.18.) korm. rendeletében leírtak alapján intézményünkben a következő szabályok érvényesek:

  1. Védettségi igazolvány nélkül is lehetséges a részvétel az előreváltott ülőhelyes nézőtérrel megrendezett kulturális rendezvényeken, előadásokon, ezen rendezvényeken kötelező a maszk használata egész intézményünk területén, a rendezvények alatt egyaránt!
  2. A zenés-táncos rendezvényeken csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt ezeken a rendezvényeken. Ekkor nem kötelező a maszk használata! (A VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY CSAK FÉNYKÉPES IGAZOLVÁNY EGYÜTTES FELMUTATÁSÁVAL ÉRVÉNYES!)
  3. Munkatársainknak a közösségi terekben kötelező a maszk használata!
  4. Igazolás típusok, amelyek elfogadunk: védettségi igazolvány, védőoltást igazoló applikáció, uniós digitális Covid-igazolvány.
  5. Kérjük azon Vendégeink figyelmét, akiknek külföldi oltási igazolvánnyal rendelkeznek, hogy tájékozódjanak az alábbi weboldalon arról, hogy mely országok igazolásait tudjuk elfogadni belépéskor.

Kellemes időtöltést kívánunk és vigyázzunk továbbra is egymásra!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Az IH Rendezvényközpont munkatársai

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO