6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ELMARAD A FOOL MOON VOCAL DISTAN-SING KONCERTJE!

ELMARAD A FOOL MOON VOCAL DISTAN-SING KONCERTJE!

Sajnálatos módon a 2020. október 9-re tervezett Fool Moon & Rock4 feat. Jammal Vocal DistanSing (eredetileg 2020. április 25. tervezett Fool Moon Acappella Fesztivál 2. napja) is elmarad, mert a holland ROCK4 együttes az életbe lépett határzár miatt sajnos nem tud fellépni a rendezvényen. Ennek ismeretében és a jelenlegi bizonytalan helyzetre való tekintettel a Fool Moon együttes úgy döntött, nem tartja meg a koncertet, és így végül a XV. Fool Moon Acappella Fesztivál teljes programját törölte.

Az együttes és az IH Rendezvényközpont minden erejével azon dolgozik, hogy 2021-ben meg tudják szervezni újra a Vocal DistanSing estet ugyanezzel a programmal. A Fool Moon Acappella Fesztivál koncertsorozat további sorsa bizonytalan. A vissza nem váltott jegyeket a Fool Moon és az IH Rendezvényközpont a fesztivál vírushelyzet okozta kárainak enyhítésére használja fel.

A jegyek visszatérítésére 2020. 09. 10 – 2020. 10. 09. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • Az online SZÉP kártyával és a jegypénztárban OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2020. 09. 10 – 2020. 10. 09. éjfélig. Ezesetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel  vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2020. 09. 10 – 2020. 10. 09. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2020. 09. 10 – 2020. 10. 09. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek, így aki korábban már elküldte kérését, kérjük, a megadott módon és formában most újra tegye meg azt.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére előreláthatólag 2020. október 30–ig kerül sor.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Ha szeretné támogatni a Fool Moon együttest, és ezáltal a Fool Moon Acappella Fesztivál jövőjét is,
kérjük, keresse fel az alábbi oldalt.

2020. 09. 09.


 A 2020. október 8-ra (eredetileg 2020. április 24.) tervezett Fool Moon Acappella Fesztivál 1. napjára szóló jegyek visszaváltására 2020. 08. 31-ig volt lehetőség a korábban meghirdetett módon.

A vissza nem váltott 1. napi jegyek árát a fesztivál vírushelyzet okozta kárainak enyhítésére fordítja a Fool Moon együttes, és egyben hálásan köszönik a támogatást.

Részletek... 

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO