6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ELMARAD!! - ÖSSZEZÁRVA

ELMARAD!! - ÖSSZEZÁRVA

2021. november 30-ra tervezett Összezárva c. előadás betegség miatt elmarad. A rendezvényre szóló jegyek visszatérítésre kerülnek. A rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

A rendezvény várhatóan 2022 tavaszán újbóli meghirdetésre kerül.

A SZÉP kártyákkal és online a SimplePay rendszerén keresztül megvásárolt jegyek(et) automatikusan  visszatéríti társaságunk a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlára.

A jegypénztárban készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegy(ek) visszaváltásához szükséges információkat kérjük a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek szívesek a lap alján található táblázat visszaküldésével jelezni felénk 2021. 11. 22. - 2021. 12. 14. éjfélig.

A jegyek visszatérítésére készpénzben nincs lehetőség.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére folyamatosan, a beérkező adatok alapján kerül sor.

Visszatérítés módjai:

  • Az online bankkártyával történt vásárlás esetén, a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra térítjük vissza a jegy(ek) értékét, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • A SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy(ek) ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy(ek) ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek esetén, a jegy(ek) ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.


Csak a 2021. 11. 23. – 2021. 12. 14. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegy(ek) értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO