6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ELMARAD SÜMEGHI TAMÁS ESTJE!

ELMARAD SÜMEGHI TAMÁS ESTJE!

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a 2024. február 8-i Sümeghi Tamás estje betegség miatt elmarad!

Az előadás pótlására egyelőre nem kerül sor, ezért minden jegyvásárlónak visszatérítjük a jegyek árát!

A jegyek visszatérítésére 2024. február 7-től február 18. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítése automatikusan történik. A jegy ellenértékét a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra téríti vissza Társaságunk, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • A jegypénztárban SZÉP-KÁRTYÁVAL: OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártyával történt vásárlás esetén a jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lap alján található táblázatot 2024. február 7-től február 18. éjfélig. Ez esetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Online SZÉP-KÁRYTÁVAL: vásárolt jegyek értékének visszatérítése automatikusan történik. Ez esetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lap alján található táblázatot 2024. február 7-től február 18. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2024. február 7-től február 18. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő! A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése.

Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2024. február 19-től kerül sor.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO