6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
FOOL MOON ACAPPELLA FESZTIVÁL PROGRAMVÁLTOZÁS!

FOOL MOON ACAPPELLA FESZTIVÁL PROGRAMVÁLTOZÁS!

FOOL MOON & ROCK4 KONCERT 
FOOL MOON ACAPPELLA FESZTIVÁL HELYETT!!! 

ELMARAD A FOOL MOON ACAPPELLA FESZTIVÁL 1. NAPJA

A 2020. október 8-ra (eredetileg 2020. április 24.) tervezett Fool Moon Acappella Fesztivál 1. napja elmarad!

A jegyek visszaválthatók 2020. 08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig az alábbi módon:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékét automatikusan visszatérítjük a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • Az online SZÉP kártyával vásárolt jegyekértékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot  08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig. Ezesetben a jegy ellenértékét a szabadidő zsebbe töltjük vissza, a nyilatkozatban a SZÉP kártya szabadidő zsebéhez tartozó számlaszámot kell megadni. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen vásárolt jegyekértékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot  08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig.

A jegypénztárban vásárolt OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a jegy ellenértékét szintén a szabadidő zsebbe töltjük vissza. Ezesetben a SZÉP kártya szabadidő zsebéhez tartozó számlaszámot kell megadni. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség a hatályos jogszabályok szerint.

Amennyiben készpénzben vagy bankkártyával történt a vásárlás, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

FONTOS! A vissza nem váltott 1.napos jegyek árát a fesztivál vírushelyzet okozta kárainak enyhítésére fordítja a Fool Moon együttes, és egyben hálásan köszönik a támogatást.

 

PROGRAMVÁLTOZÁS!
A FOOL MOON ACAPPELLA FESZTIVÁL 2. NAPJÁN a Vocal DistanSING koncert kerül megrendezésre

A 2020. október 9-re (eredetileg 2020. április 25.) tervezett Fool Moon Acappella Fesztivál 2. napjának programja az alábbiak szerint módosul:

  • The Real Group (S)
  • Rock4 (NL)
  • Fool Moon feat. Ludovique (NL) & Jammal beatbox

Az október 9-i (2020. április 25.) jegyek továbbra is érvényesek lesznek erre az estére, de ha valaki úgy érzi, a Real Group nélkül már nem lesz ugyanolyan az élmény, lehetőség nyílik a jegyek visszaváltására 2020. 08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig az alábbi módon:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyekértékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot  08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig. A jegy ellenértékét a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül térítjük vissza  arra a bankszámlaszámra, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • Az online SZÉP kártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot  08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig. Ez esetben a jegy ellenértékét a szabadidő zsebbe töltjük vissza, a nyilatkozatban a SZÉP kártya szabadidő zsebéhez tartozó számlaszámot kell megadni. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a  e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot  08. 10 – 2020. 08. 31. éjfélig.
    A jegypénztárban vásárolt OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a jegy ellenértékét szintén a szabadidő zsebbe töltjük vissza. Ez esetben a SZÉP kártya szabadidő zsebéhez tartozó számlaszámot kell megadni. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség a hatályos jogszabályok szerint.
    Amennyiben készpénzben vagy bankkártyával történt a vásárlás, jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2020. augusztus 10. és 2020. augusztus 31. között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek, így aki korábban már elküldte kérését, kérjük a megadott módon és formában most újra tegye meg azt.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2020. szeptember 15–ig kerül sor.

FONTOS INFORMÁCIÓ hasonlóan a vouchereken is feltüntetetthez:

A jegyhez kapcsolódó jogosultságokat csak és kizárólag a jegyen lévő kód testesíti meg. A jegy bemutatóra szól, nem nevesített. VISSZAVÁLTÁSÁRA az a személy jogosult, aki a jegyen szereplő kódot először megküldi Társaságunk részére. Visszaélés esetén nem áll módunkban vizsgálni, hogy ki volt az eredeti vásárló. A jegyen szereplő kód biztonságos és gondos őrzése a vásárló felelőssége. Az IH Rendezvényközpont az esetleges visszaélésekért felelősséget nem vállal.

Megértésüket köszönjük!

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO