6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
IDŐPONTVÁLTOZÁS!!! Kéknyúl koncert

IDŐPONTVÁLTOZÁS!!! Kéknyúl koncert

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a november 2-ai Kéknyúl koncert technikai okok miatt elmarad!

A koncert másik időpontban, 2024. március 20-án kerül megrendezésre. Ha jegyét szeretné visszaváltani, azt az alábbi lépések követésével megteheti.

A jegyek visszatérítésére 2023.10.31- 2022.11.05. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:

 

• Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez automatikusan meg fog történni. A jegy ellenértékét a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra téríti vissza Társaságunk, amelyről az eredeti tranzakció történt.
• A SZÉP kártyával és a jegypénztárban OTP SZÉP, MKB SZÉP- és K&H SZÉP kártyával történt vásárlás esetében a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.

 

• Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez, kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lenti linken található táblázatot 2023.10.31 - 11.05. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2023.10.31- 11.05. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése.

Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2023.11.06-tól kerül sor.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO