6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
JUBILEUMI KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉS A KÓRHÁZBAN FEKVŐ GYEREKEKNEK

JUBILEUMI KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉS A KÓRHÁZBAN FEKVŐ GYEREKEKNEK

JUBILEUMI KARÁCSONYI CSOKIGYŰJTÉS A KÓRHÁZBAN FEKVŐ GYEREKEKNEK
A törődés érkezhet csokipapírba csomagolva is! Segítsünk idén is közösen! A Karitáció Alapítvány Gyógyító Bohócdoktorai immár 10. alkalommal, az idén is szeretnék megszépíteni az ünnepet a kórházakban ápolt gyerekek számára az Önök segítségével. Mert tudjuk: együtt csodákra vagyunk képesek!

Az előző évben kicsik és nagyok – családok, iskolák, cégek, szervezetek együttesen, ismét mintegy 20.000 csokoládét gyűjtöttek össze és tették sikeressé a Karitáció Alapítvány Bohócdoktorainak jótékonysági csokigyűjtését.

Még karácsony előtt a csokoládégyűjtő programsorozatnak köszönhetően több ezer, kórházban gyógyuló gyermek és rászoruló család számára kézbesítettek a bohócdoktorok csokoládécsomagot és tették ezzel örömtelibbé az ünnepeket.

2022-ben újra egy–egy tábla csokival lehet támogatni a Karitáció Alapítvány bohócdoktorainak gyógyítást segítő tevékenységét!

A bohócdokik egész évben jelen vannak a kórházakban, azonban egy időszak sem olyan nehéz, mint a Karácsony, amit mindenki a szeretteivel, az otthon melegében tölt. Az év legszebb, legünnepibb időszakában a kórházi ápolás során családjuktól elszakítva, az otthon melegét nélkülözve, magányosan töltik idejük nagy részét a gyerekek.

Ezért alapítvány célja változatlan, idén is több ezer kórházban fekvő gyermek karácsonyi ünnepét szeretné felvidítani csokoládé ajándékozásával. Örülünk, ha a csoki mellé küld egy bátorító üzenetet, rajzot, verset melyet mi eljuttatunk a kórházakba, a gyermekek, akik kapják, pedig erőt meríthetnek a sokszor hónapokon át tartó gyógyulási folyamat során, érezve hogy nincsenek egyedül!

A csokigyűjtés során fontos a szavatosság! A gyerekek egészsége érdekében kérjük, hogy a gyűjtésbe csak olyan édességet adományozzon, amely legalább 3 hónap szavatossággal rendelkezik!

Az adományokat 2022. december 16-ig fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában.

Cím: 6725 Szeged, Kálvária tér 31. (Erre a postacímre távolról is küldhető csokoládé.)

Adomány leadás (csokigyűjtés):
Az adományokat 2022. december 16-ig fogadják a bohócdoktorok a Karitáció Alapítvány irodájában.

Cím: 6725 Szeged, Kálvária tér 31. (Erre a postacímre távolról is küldhető csokoládé!)

Telefonszám: +36-30-6822044

Nyitvatartás: szerda: 9:00-17:00

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO