6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
SZIN 2020: jön Jason Derulo, DubFX, a Russkaja, és Szegeden dj-zik a Rudimental is!

SZIN 2020: jön Jason Derulo, DubFX, a Russkaja, és Szegeden dj-zik a Rudimental is!

Egy rakás új névvel bővül a nyári fesztiválszezon záróbulijának tartott Szegedi Ifjúsági Napok fellépőinek listája, amit először itt, a szeged.hu-n lehet olvasni.

A nagyszínpados külföldi sztárok napjaink egyik legsikeresebb R’n’B előadója, világhírű amerikai énekes-dalszerző és táncos, Jason Derulo nyitja. Az énekes-dalszövegíró-táncost a színpad már ötéves korában beszippantotta, nem volt még tíz, mikor első dalát megírta, ma pedig már a legnagyobb videómegosztón egy-egy dala a százmilliótól a másfél milliárd megtekintéssel dicsekedhet.

https://www.youtube.com/watch?v=NGLxoKOvzu4&feature=emb_title

Érkezik a Tisza-partra a Rudimental is. A brit drum'n'bass formáció annak idején a John Newman közreműködésével készült Feel the Love című slágerrel robbant be, és azóta olyan énekesekkel készítettek dalokat, mint Ella Eyre, Emeli Sandé, Jess Glynne vagy Macklemore. Ezúttal Dj formációjukkal lépnek majd fel Szegeden.

https://www.youtube.com/watch?v=M97vR2V4vTs&feature=emb_title

Itt lesz a világhírű utcai előadóművész, DubFX is, a loopok és effektek mestere, aki saját beatbox, bassline és ének/rap hangját egymásra pakolva szokta szórakoztatni a közönségét.

https://www.youtube.com/watch?v=WhBoR_tgXCI&feature=emb_title

A Russkaja már házi zenekarként érkezik a SZIN-re, a zenekar több remek bulit adott már a SZIN-en, nem csoda, ha a közönség ilyen sűrűn visszatapsolja őket és a fesztivál kívánságlistáján évről-évre az élbolyban szerepelnek.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9B9pvdtuns&feature=emb_title

A külföldiek mellett egy csomó magyar zenekarral és előadóval is bővült a 2020-as SZIN fellépőinek névsora: újra a Tisza-parton koncertezik a mindig nagyszabású és látványos produkcióval érező Ákos, újra jön a Halott Pénz, lesz a Kowalsky meg a Vega-, Honeybeast-, Follow The Flow-koncert is, de a Wellhello, Horváth Tamás, a Lóci játszik, ByeAlex és a Slepp, a Margaret Island, a The Biebers és a BSW is fellép, sőt a magyar tinik egyik legaktuálisabb kedvence, Manuel is ott lesz a SZIN-en, ahol újra együtt koncertezik majd Majka és Curtis is, akik két éve éppen Szegeden rúgták össze a port egy időre, 2018 egyik legnagyobb bulvár-szappanoperáját produkálva szakításukkal.

A Szegedi Ifjúsági Napok korábban már bejelentett pár nevet, így azt egy ideje már tudni lehetett, hogy augusztus végén fellép Szegeden a karakteres hangú brit énekes, John Newman, koncertezik a 30Y, a Magna Cum Laude és a mostanában nagyon népszerű Bagossy Brothers Company is.

Február végéig jelentős, mintegy 40 százalékos kedvezménnyel lehet megvenni a négynapos bérletet a fesztiválra, ami így addig mindössze 21 900 forintba kerül, utána ugyanezért már 35 000 forintot kell majd fizetni.

További infókért a szin.org oldalra érdemes kattintani.


 

Forrás: szeged.hu

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO