6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Új időpontban kerül megrendezésre a Wigama Lekko koncert!

Új időpontban kerül megrendezésre a Wigama Lekko koncert!

A 2020. október 15-re tervezett Wigama Lekko: Nincsen baj! c. rendezvény új időpontban kerül megrendezésre!

Az új időpont: 2021. április 14.

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek, akiknek nem felel meg az új időpont, lehetőséget biztosítunk arra, hogy visszaválthassák jegyeiket.

Jegyvisszaváltási igényüket kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek szívesek az alábbi linken található táblázat visszaküldésével jelezni felénk 2020. 10. 14 - 2020.10. 25 éjfélig.

Függetlenül attól, hogy milyen módon vásárolták a jegyeiket, így mind az online, mind a helyben vásárolt jegyek visszatérítési igényét ezen a módon tudjuk elfogadni.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2020. október 26-tól kezdődően kerül sor.

Visszatérítés módjai:
• Az online bankkártyával történt vásárlás esetén, a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra térítjük vissza a jegy(ek) értékét, amelyről az eredeti tranzakció történt.


• Az IH Rendezvényközpont jegypénztárában SZÉP-kártyával történt vásárlás esetén a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy(ek) ellenértékét. A Szolgáltató a vásárláskor használt SZÉP kártyához tartozó alszámlára téríti vissza a jegy(ek) ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.


• Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek esetén, a jegy(ek) ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.


Csak a 2020. 10. 13 – 2020. 10. 25. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő. A megadott határidő után nem áll módunkban a jegy(ek) értékének megtérítése. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO