6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
ÚJ IDŐPONTBAN! SEGÍTSÉG! ISKOLA! AVAGY TÚLÉLŐKALAUZ SZÜLŐKNEK - LUKÁCS MIKLÓS ÉS SIMON KORNÉL ESTJE

ÚJ IDŐPONTBAN! SEGÍTSÉG! ISKOLA! AVAGY TÚLÉLŐKALAUZ SZÜLŐKNEK - LUKÁCS MIKLÓS ÉS SIMON KORNÉL ESTJE

Értesítjük kedves vendégeinket, hogy a 2024. január 8-i SEGÍTSÉG! ISKOLA! AVAGY TÚLÉLŐKALAUZ SZÜLŐKNEK - LUKÁCS MIKLÓS ÉS SIMON KORNÉL ESTJE új időpontban kerül megrendezésre!

AZ ÚJ IDŐPONT: 2024. FEBRUÁR 09. PÉNTEK 19:00

A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek. Akiknek nem felel meg az új időpont, lehetőséget biztosítunk arra, hogy visszaválthassák jegyeiket.
A jegyek visszatérítésére 2024. január 11-től január 21. éjfélig leadott igények esetén, az alábbi módon van lehetőség:

  • Az online bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lap alján található táblázatot 2024. január 11-től január 21. éjfélig. A jegy ellenértékét a SimplePay online fizetési rendszerén keresztül arra a bankszámlaszámra téríti vissza Társaságunk, amelyről az eredeti tranzakció történt.
  • jegypénztárban és online SZÉP-KÁRYTÁVAL: OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártyával történt vásárlás esetén a jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lap alján található táblázatot 2024. január 11-től január 21. éjfélig. Ez esetben a SZÉP kártya szolgáltató rendszerén keresztül térítjük vissza a jegy ellenértékét. Bankszámlára való visszautalásra nincs lehetőség.
  • Az IH Rendezvényközpontban személyesen készpénzzel vagy bankkártyával vásárolt jegyek értékének visszatérítéséhez kérjük, a jegyinfo@ihrk.hu e-mail címre legyenek kedvesek kitöltve visszaküldeni a lap alján található táblázatot 2024. január 11-től január 21. éjfélig, a jegy ellenértékét a táblázatban megadott bankszámlaszámra való visszautalással térítjük vissza.

Csak a 2024. január 11-től január 21. éjfél között e-mailben beérkező jegyvisszaváltás igények érvényesek!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a megadott visszaváltási igény leadási határideje jogvesztő! A megadott határidő után nem áll módunkban a jegyek értékének megtérítése.

Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyenek szívesek eljárni a jegyvisszaváltás során.

A jegyek értékének visszatérítésére, pénzügyi rendezésére 2024. január 22-28. között kerül sor.

Jegyek jelenleg is vásárólhatók a helyszínen és online!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Letölthető állományok
© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO