6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
A könnyűzenei dobolás kialakulása - Sümeghi Tamás estje //IH Café
április 08. Hétfő 19:00

A könnyűzenei dobolás kialakulása - Sümeghi Tamás estje //IH Café

Mottó: Avagy mi a közös Gene Krupában és Gavin Harrisonban

"Szerencsém van, mert a hobbim egyben a munkám is. Steve Smith History of the U.S. beat videója óta folyamatosan kutatom a könnyűzenei dobolást. Túl azon, hogy szerencsém van többféle stílusban játszó, minőségi emberekkel együtt zenélni, a téma történelmi háttere is érdekel. Erről készítettünk egy filmet, amelyet számos iskola beemelt a tananyagába. A Hangszert a kézbe turné nyolcadik éve zajlik, ahol heti 2 előadáson találkozunk a közönséggel. Az előadást úgy állítottam össze, hogy a különböző zenei korszakokról nem csak beszélgetünk, hanem példákon keresztül próbálom megmutatni, hogy az akkori vezető dobosok milyen eszköztárból építkeztek, bemutatom az azóta ikonikussá vált "megmozdulásaikat", valamint, hogy ezek hogyan csatlakoznak egymáshoz.

Mindenkit szeretettel várunk! "

Jegyár:

  • elővételben: diák 2.500 Ft, normál 2.900 Ft;
  • a rendezvény napján: diák 2.900 Ft, normál: 3.900 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO