6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Bősze Ádám: Muzikális bestiák-A Rémkirály és udvara
Június 06. Csütörtök 19:00

Bősze Ádám: Muzikális bestiák-A Rémkirály és udvara

A zenetörténet legendás lényeiről hallhatunk a zenetörténész legújabb, kilencrészes sorozatában. Manókról, tündérekről, gonosz és jó szándékú bestiákról, az ókortól napjainkig megírt alkotásokban megjelenő fenevadakról, tüneményes jelenségekről. Operák fő- és mellékszereplői, szimfonikus művek ihletői, varázslatos kreatúrák ők, akik – ha úgy hozza a sors – a való világban is megjelennek.
Fantasztikus dal. Nem, ez nem egy sablon szókapcsolat egy közepes szintű zenekritikából, hanem egy kevéssé ismert zenei műfaj. A 18. század végétől ugyanis, ha nagyon pontos szeretnék lenni, 1782-től kezdve több zeneszerző igyekezett a túlvilági világ megragadására a dal műfaján keresztül. A dátum két szempontból is fontos: ekkor végzik ki az utolsó boszorkányt Európában, és ebben az évben idézi meg a Rémkirályt J. W. v. Goethe az „Erlkönig” című balladájában. Bősze Ádám következő előadásában a Rémkirály sorsát követi születésétől kezdve egészen a haláláig. Föltéve, ha az valóban elpusztult.

Jegyár:

  • bérlet 8.990 Ft- ELFOGYOTT!
  • elővételben 3.300 Ft,
  • a rendezvény napján 3.800 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

A bérletet 2024. április 3-ig van lehetőség megvásárolni!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO