6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Bősze Ádám: Muzikális bestiák-Tündértánc
Május 08. Szerda 19:00

Bősze Ádám: Muzikális bestiák-Tündértánc

A zenetörténet legendás lényeiről hallhatunk a zenetörténész legújabb, kilencrészes sorozatában. Manókról, tündérekről, gonosz és jó szándékú bestiákról, az ókortól napjainkig megírt alkotásokban megjelenő fenevadakról, tüneményes jelenségekről. Operák fő- és mellékszereplői, szimfonikus művek ihletői, varázslatos kreatúrák ők, akik – ha úgy hozza a sors – a való világban is megjelennek.
Amilyen hirtelen bukkan elő, olyan sebesen tűnik el. Ha a patak partján fiatal nő alakjában jelenik meg, az erdő közepén tarka lepke képét öltheti. Ő a tündér, a többnyire jóságos leányzó, aki nem csupán az óvatlan hajósok képzeletét, hanem a 19. századi művészek fantáziavilágát is képes volt elrabolni. Bősze Ádám következő előadásában a zenetörténet legnépszerűbb tündéreit mutatja be a közönségnek, azokat a lényeket, akik akár névvel, akár név nélkül, de vibráló fénnyel vonták be a romantika nyári éjeit.

Jegyár:

  • bérlet 8.990 Ft - ELFOGYOTT!
  • elővételben 3.300 Ft,
  • a rendezvény napján 3.800 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

A bérletet 2024. április 3-ig van lehetőség megvásárolni!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

SZTE-s diákigazolvánnyal 10% kedvezmény biztosítunk a belépő árából. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

A koncert a 19. Egyetemi Tavasz programsorozathoz kapcsolódik.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO