6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Bősze Ádám: WAGNER - Nagy zenészek, nagy szerelmek
Szeptember 13. Szerda 19:00

Bősze Ádám: WAGNER - Nagy zenészek, nagy szerelmek

A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek.

Wagner, Mendelssohn, Puccini, Mozart, Brahms, Schumann, Britten, Liszt, Mahler és Beethoven – lehetnének ezek akár a főszereplők nevei is, de most csupán vezetéknevek, hiszen az általuk legvonzóbbnak tartott hölgyeken és férfiakon keresztül mutatja be Bősze Ádám a zenerajongók által oly kedvelt komponisták néha egyáltalán nem vonzó tulajdonságait. Bősze Ádám minden hónapban visszatér Szegedre, hogy egy újabb nagyszerű zeneszerző magánéletébe engedjen betekintést.

A szeptemberi előadáson Richard Wagner magánéletébe nyerhetünk betekintést! 

Jegyár: 

  • bérlet 8.990 Ft, ( Bősze Ádám három őszi előadására használható fel: szeptember 13. Wagner, október 15. Haydn, november 22. Bartók. A bérlet vásárlására szeptember 13. 19:00-ig van lehetőség!)
  • elővételben 3.300 Ft,
  • a rendezvény napján 3.800 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO