6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Dánielfy koncert, vendég: Heavy Brains
április 18. Csütörtök 19:00

Dánielfy koncert, vendég: Heavy Brains

Menetrend:

19:00 kapunyitás

20:00 Heavy Brains

21:00 Dánielfy 

Tisztelt Hölgyek, Urak, Kedves Emberek!
Az a megtiszteltetés ért, hogy bejelenthetem tavaszi turné állomásunk egyik helyszínét, ami nem más mint az IH. Aki ott lesz az biztosan nagyon jó fej, mert bizonyára kedve van néhány helyes fiatalembert megtekinteni, akik évezred munkáját fogják bemutatni bölcs s megszerzett tudásukkal. A brigád megindul és megérkezik. Éljük át ezt az éjszakát, menjünk el jó messzire és nyíljon száz virág azon az úton, amerre járunk.
Szeged és környékbeli lakosok, Barátaink! Egyszer úgyis egy élet munkája lesz minden és majd visszatekintünk arra, hogy semmi nem történt véletlenül! Találkozunk!
Ölelés!
Dánielfy
Vendégzenekar: Heavy Brains
A Heavy Brains első mérföldköve a 2021-ben megjelent 10 dalos ’ Strapped Wings’ című nagylemez volt. A zenekar 2022-ben megnyerte az Öröm a zene fődíját, majd 2023-ban NKA induló előadói támogatottak lettek. 2024 január 19-én fog megjelenni a srácok nagylemeze „Tanult Módszerek” címmel. A stílusát főként az alternatív – synth/pop-rock vonal határozza meg.

A koncert megvalósulását az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Kollégiuma tette lehetővé.

Jegyár:

  • early bird (korlátozott számban) 2.900 Ft - ELFOGYOTT!,
  • elővételben 3.500 Ft,
  • a koncert napján 4.000 Ft.

JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

SZTE-s diákigazolvánnyal 10% kedvezmény biztosítunk a belépő árából. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

A koncert a 19. Egyetemi Tavasz programsorozathoz kapcsolódik.

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO