6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Dr. Gyurkó Szilvia: Teher alatt nő a gyerek?
November 21. Kedd 18:00

Dr. Gyurkó Szilvia: Teher alatt nő a gyerek?

"A legfrissebb európai adatok szerint minden 10. diáknak vannak mentális problémái és ezek között előkelő helyen szerepel a tartós stresszhelyzet okozta kiégés, valamint a motivációvesztés, mentális és fizikai fáradtság.
Egy 2023 januárjában közzétett kutatás szerint pedig a fejlett világban a felnőtt lakosság több mint kétharmada számára ismerős érzés a kezelhetetlen mértékű stressz, a munkahelyi kiégés és ezek negatív hatása a személyes és családi életre.
Az előadásból megtudható:
- Milyen terhek rakódnak egy gyerekre ma? Mit okozott a koronavírus járvány ezen a területen? Hol kezdődik a túlterhelés? Mit okoz gyermekkorban? Hány gyereket érint ez a probléma Magyarországon?
- Mit jelent a gyermekkori kiégés? Mi jellemzi ezt az állapotot? Milyen kockázati tényezők vannak? Hogyan ismerhetőek fel a tünetek, és mit tehetünk annak érdekében, hogy időben észleljük ha baj van?
- Mit tehetünk szülőként a gyerekeink védelmében?"
Dr. Gyurkó Szilvia Magyarország legismertebb és legnépszerűbb gyermekjogi szakértője és aktivistája.
Nemzetközi elismertségű gyermekjogi szakember, az UNICEF Magyarországi Bizottságának korábbi gyermekjogi igazgatója.
Évek óta a Hintalovon Alapítvány keretein belül igyekszik munkatársaival meggyőzni a társadalom különböző szereplőit, szülőket, pedagógusokat, döntéshozókat a gyermeki jogok fontosságáról.
2012-ben megkapta az AmCham Női Kiválóság Díját, 2019-ben a Forbes beválasztotta a Legbefolyásosabb magyar nők listájára, 2020-ban elnyerte a Glamour Women of the Year díját közélet kategóriában.
A Mentor(h)áló történetének egyik leginspirálóbb előadója ❤
Dr. Gyurkó Szilvia elemi erejű előadását minden szülő/nagyszülő, pedagógus, gyerekekkel bármilyen szakterületen "találkozó" felnőtt számára jó szívvel ajánljuk.

 

Jegyár:

  • kedvezményes árú jegyek: 2.500 Ft (SZTE-kártya, pedagógusigazolvány, nyugdíjas-igazolvány);
  • teljes árú jegyek: 3.000 Ft.

 

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és online.

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO