6721 SZEGED, FELSŐ TISZA-PART 2. 62/423-638
Dr. Tóth Árpád: A világ legnépszerűbb dallamának különös története
Május 02. Csütörtök 18:00

Dr. Tóth Árpád: A világ legnépszerűbb dallamának különös története

Dr. Tóth Árpád karnagy, egyetemi és középiskolai tanár, a Csíkszerda improvizációs kórus vezetője, a Kórusok Éjszakája megálmodója és főszervezője, a Mentorháló sorozat eddigi legnagyobb vastapsának "tulajdonosa"️prezentálja majd.

"A srác egy zseni, magával ragadó, karizmatikus személyisége van, emellett hatalmas tudása és lendülete hozzá. Szerencsém van, hogy a kortársa lehetek."
"Látatlanban is hittem, hogy a záróakkordnak választott előadó remek lesz, de hogy ennyire csúcs szuper lesz, bevallom nem gondoltam volna. Olyan lélekmelengető volt, amit csinált."
"Árpi minden kínomat elfeledtette! Ahogy minden alkalommal."
Csak néhány lelkes nézői visszajelzés dr. Tóth Árpád korábbi szegedi vendégszerepléseiről, kedvcsinálóként azok számára, akiknek még nem volt alkalmuk megélni Árpi hihetetlen lelkesedését, szakmai profizmusát, nem mindennapi feltöltődést nyújtó előadását.
Garantáljuk, hogy dr. Tóth Árpád (mindannyiunk Árpija) ezen az estén is bebizonyítja számunkra, hogy "énekelni jó, énekelni nem ciki", és “sok minden más lehetne, ha csak egy kicsit is éneklőbb emberek lennénk.”
Kihagyhatatlan előadás egy "energiabomba" előadótól- Árpi előadását minden korosztálynak, minden feltöltődni vágyó embernek jó szívvel ajánljuk.
"A zenetörténet egyik legismertebb vándordallama Mantovától Izraelig, Svédországtól Erdélyig sokfelé felbukkan. Reneszánsz táncok, gyermekdalok, vallásos himnuszok és jazz standardek kuszaságán vezet az út, míg teljes egészében ki nem rajzolódik a világ talán legismertebb dallamának különös és meghökkentő, majd' 500 éves története.
Kalandozások a zenében az ország legszórakoztatóbb, legbeszédesebb ének-zene tanárával. Tóth Árpád nem csak kiváló előadó, karnagy és művész, de magával ragadó előadásaival azt is képes elérni, hogy még a legbátortalanabb emberek is lépjenek egy lépést előre."

Jegyár:

  • kedvezményes árú jegyek: 2.500 Ft (SZTE-kártya, pedagógusigazolvány, nyugdíjas-igazolvány);
  • teljes árú jegyek: 3.000 Ft.
 

JEGYVÁSÁRLÁS

Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online kaphatók!

Fizetési lehetőségek az IH Rendezvényközpontban: készpénz, bankkártya, Edenred Kultúra és Sport utalvány és kártya, IH AJÁNDÉKUTALVÁNY, Edenred Ajándékutalvány, illetve OTP, K&H, MKB, MBH SZÉP kártya.

Online vásárlásnál IH AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL és OTP SZÉP-kártyával is van lehetőség fizetni.

 

© IntroWeb | 2019 - Weboldal készítés, SEO